Blogosfera culinara

Caietul cu retete

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Varza cu carne (tigai ceramice, 4)

Data:10.05.2012

Necesita pt 8 portii: o varza mare de preferinta proaspata (nu murata), 1 kg de carne de porc... articol complet

Rulada de piept de pui

Data:01.05.2012

Am avut-o pe masa de Paste, si in sfarsit am terminat o perioada de teme, evaluari si examene,... articol complet

Ciorba radauteana (tigai ceramice, 3)

Data:18.04.2012

Pentru 4 portii am folosit asa: 1 piept de pui, un morcov, un patrunjel radacina, 2 cartofi mari,... articol complet

Pasca cu smantana

Data:17.04.2012

Tot din seria "caietul cu rețete", o alta rețetă veche, adusa de taica'meu de pe la birou, de... articol complet

Pasca de ciocolata

Data:14.04.2012

Din seria "caietul cu retete" inca o reteta veche de vreo 30 de ani. Ingrediente pt o pasca in... articol complet

Pasca cu branza

Data:13.04.2012

Aluatul:  500 g faina, 2-3 oua (depinde cat de mari sunt), 50 g unt, 4 linguri de ulei, 100... articol complet

Rulada de pasare (tigai ceramice, 2)

Data:11.04.2012

Zilele trecute am incercat si tava ceramica Bergner din produsele ceramice comandate pe net... articol complet

Prajitura mentolata

Data:08.04.2012

Prajitura facuta de ziua tatalui meu. Nu a vrut tort, asa ca am facut eu ceva ce aveam de mult... articol complet

Tort aniversar de ciocolata cu fructe

Data:04.04.2012

Contine un blat tip negresa, crema ganache, fructe maruntite (portocale, kiwi, banane) puse in... articol complet

Chec de post cu crema de portocale

Data:01.04.2012

Ingredientele pentru chec: un pahar de ulei (se poate pune mai putin, ca iese destul de uleios... articol complet

Trufe

Data:26.03.2012

De mult aveam in plan niste trufe, chiar dupa o retetea celebra, cea a lui Jamie Oliver, insa... articol complet

Fasole batuta

Data:20.03.2012

Singurul fel in care fasolea boabe imi place de nu se poate, e fasolea batuta. In poze se vede o... articol complet

Tort de ciocolata - 2

Data:14.03.2012

Blatul - un pandispan din 8 oua, 10 linguri de zahar, 5 linguri de ulei, 5 linguri de lapte, un... articol complet

Salata Nicoise

Data:11.03.2012

De curand am citit pe site-ul lui David Lebovitz despre salata originara din orasul Nisa, de pe... articol complet

Spaghetti carbonara

Data:10.03.2012

Aveam reteta asta in plan de ceva vreme si azi m-am gandit sa o public si sa particip cu ea la... articol complet

Placinta greceasca in sirop

Data:06.03.2012

Am primit reteta pe email, preluata de pe blogul Laurei Sava, de aici: ... articol complet

Macaroane cu branza

Data:03.03.2012

Este o mancare a copilariei mele, o mancare de seara, dulce. In forma ei simpla, pentru fiecare... articol complet

Paste bolognese

Data:02.03.2012

Ieri la pranz am prestat paste bolognese, nu spaghete, ca nu le-am nimerit prin dulap, ci... articol complet

Ciorba de fasole boabe

Data:01.03.2012

Ingrediente: 300 g fasole boabe de marime medie, 3 l apa, 1 l bors, un morcov, un patrunjel, o... articol complet

Mini-tort zebra

Data:27.02.2012

Am vazut chec zebra pe facebook mai demult si acum am si incercat ideea sa vad ce-mi iese.... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

447 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

katty

5392 puncte

Constelatialeu

4752 puncte

mihaelar63

4714 puncte

Rocsi

4666 puncte

Panacris

3686 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro