Blogosfera culinara

Bucataria lui Radu

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mâncarea ciobanului sau un experiment anglo-roman.

Data:05.04.2012

Mancare traditionala englezeasca “shepherds pie” sau “placinta... articol complet

Vrei sa contribui cu o reteta sau articol pe site?

Data:10.03.2012

După cum zice titlul. Vrei sa adaugi o reteta, sau un articol interesant pe Bucataria lui Radu.... articol complet

Chiftele de dovlecei.

Data:07.03.2012

Postez eu reteta asta, iar se iau carnivorii de mine… Așa că mai bine zic ca de fapt e... articol complet

Gogonele pane cu pesmet.

Data:07.03.2012

Undeva, cândva nu de mult timp cred v-am prezentat niste ciuperci pane. Aceiași treaba, dar... articol complet

Cartofi la cuptor “Dauphinoise”.

Data:06.03.2012

Cartofii “Dauphinoise” un adevărat scandal clasic francez,,sunt o garnitura ușoară... articol complet

Clafoutis cu pere si afine.

Data:06.03.2012

Rețetele cele mai populare de Clafoutis se fac cu cireșe. N-am avut cireșe, le-am mâncat cu... articol complet

Ciuperci pane cu ou.

Data:02.03.2012

Daca ați văzut “reteta” recenta cu merlucius pane atunci sunteți pregătiți... articol complet

Rondele de merlucius proaspat pane.

Data:02.03.2012

Pe “vremuri” nu stiam ce-i ăla merlucius. Il stiam doar ca un peste care se dădea... articol complet

Retetele postate pe FB de membri participanti la concursul lunii Martie. (2012)

Data:26.02.2012

Ou invelit in somon afumat si sos de branza – Reteta de DACHMAN LAURA Ingrediente · 4 oua... articol complet

Scurta “lectie” de a face cel mai usor caramel din lume.

Data:25.02.2012

Cel mai usor, unii zic ca si cel mai gustos, caramel se face cu lapte condensat. Poate durata... articol complet

Creveti ‘jumbo’ in stil Spaniol “a la plancha” cu sos de usturoi, patrunjel si ulei de masline.

Data:24.02.2012

Sistemul de gatit, sau procedura mai bine zis, “a la plancha” este simplu gatitul,... articol complet

Peste prajit la tigaie cu salata de fasole boabe.

Data:15.02.2012

Din nou ceva simplu dar diferit, nu cred ca ati mai văzut reteta asta prin alte locuri. Se poate... articol complet

Ciulama de ciuperci diferita.

Data:15.02.2012

Sigur ca prima data o sa va întrebați de ce-i zice “ciulama diferita “.. Am mâncat... articol complet

Pateu de ficăței de pui cu cognac.

Data:14.02.2012

Atât de simplu, atât de ușor și atât de ieftin, ca nimeni nu ar trebui sa mai cumpere pate... articol complet

Stridii crude, si crude cu sos.

Data:14.02.2012

Ahhh stridiile…. Afrodisiace după cum zice lumea si pentru mine cu cat mai multe mănânc... articol complet

Cotlet de porc cu mamaliguta “speciala”.

Data:14.02.2012

O idee care mi-a venit intr-o zi pe când mă gândeam ce sa fac ca si garnitura pe lângă... articol complet

Steak tartare. Clasic.

Data:07.02.2012

Desi nu are cum fi pe gustul tuturor am ales totui sa prezint reteta asta fiind una dintre... articol complet

“Cosulete” de salata cu creveti si sos “Marie Rose”.

Data:07.02.2012

O variatiune a clasicului cocktail de creveti cu sos Marie Rose, sau cum ii spun... articol complet

Oua “scotch”. Oua fierte, invelite in carne si prajite.

Data:07.02.2012

Carne si oua? Simplu si usor de impresionat musafirii. Se pun ouale la fiert in apa clocotinda si... articol complet

Ceauneala. Feijoada. Fasole la ceaun traditionala Braziliana.

Data:23.01.2012

Am ajuns, virtual doar deocamdata, cu ceaunul pe meleaguri Braziliene. Mancarea traditionala... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]