Blog culinar
Mâncarea ciobanului sau un experiment anglo-roman.
Data:05.04.2012Mancare traditionala englezeasca “shepherds pie” sau “placinta... articol complet
Vrei sa contribui cu o reteta sau articol pe site?
Data:10.03.2012După cum zice titlul. Vrei sa adaugi o reteta, sau un articol interesant pe Bucataria lui Radu.... articol complet
Chiftele de dovlecei.
Data:07.03.2012Postez eu reteta asta, iar se iau carnivorii de mine… Așa că mai bine zic ca de fapt e... articol complet
Gogonele pane cu pesmet.
Data:07.03.2012Undeva, cândva nu de mult timp cred v-am prezentat niste ciuperci pane. Aceiași treaba, dar... articol complet
Cartofi la cuptor “Dauphinoise”.
Data:06.03.2012Cartofii “Dauphinoise” un adevărat scandal clasic francez,,sunt o garnitura ușoară... articol complet
Clafoutis cu pere si afine.
Data:06.03.2012Rețetele cele mai populare de Clafoutis se fac cu cireșe. N-am avut cireșe, le-am mâncat cu... articol complet
Ciuperci pane cu ou.
Data:02.03.2012Daca ați văzut “reteta” recenta cu merlucius pane atunci sunteți pregătiți... articol complet
Rondele de merlucius proaspat pane.
Data:02.03.2012Pe “vremuri” nu stiam ce-i ăla merlucius. Il stiam doar ca un peste care se dădea... articol complet
Retetele postate pe FB de membri participanti la concursul lunii Martie. (2012)
Data:26.02.2012Ou invelit in somon afumat si sos de branza – Reteta de DACHMAN LAURA Ingrediente · 4 oua... articol complet
Scurta “lectie” de a face cel mai usor caramel din lume.
Data:25.02.2012Cel mai usor, unii zic ca si cel mai gustos, caramel se face cu lapte condensat. Poate durata... articol complet
Creveti ‘jumbo’ in stil Spaniol “a la plancha” cu sos de usturoi, patrunjel si ulei de masline.
Data:24.02.2012Sistemul de gatit, sau procedura mai bine zis, “a la plancha” este simplu gatitul,... articol complet
Peste prajit la tigaie cu salata de fasole boabe.
Data:15.02.2012Din nou ceva simplu dar diferit, nu cred ca ati mai văzut reteta asta prin alte locuri. Se poate... articol complet
Ciulama de ciuperci diferita.
Data:15.02.2012Sigur ca prima data o sa va întrebați de ce-i zice “ciulama diferita “.. Am mâncat... articol complet
Pateu de ficăței de pui cu cognac.
Data:14.02.2012Atât de simplu, atât de ușor și atât de ieftin, ca nimeni nu ar trebui sa mai cumpere pate... articol complet
Stridii crude, si crude cu sos.
Data:14.02.2012Ahhh stridiile…. Afrodisiace după cum zice lumea si pentru mine cu cat mai multe mănânc... articol complet
Cotlet de porc cu mamaliguta “speciala”.
Data:14.02.2012O idee care mi-a venit intr-o zi pe când mă gândeam ce sa fac ca si garnitura pe lângă... articol complet
Steak tartare. Clasic.
Data:07.02.2012Desi nu are cum fi pe gustul tuturor am ales totui sa prezint reteta asta fiind una dintre... articol complet
“Cosulete” de salata cu creveti si sos “Marie Rose”.
Data:07.02.2012O variatiune a clasicului cocktail de creveti cu sos Marie Rose, sau cum ii spun... articol complet
Oua “scotch”. Oua fierte, invelite in carne si prajite.
Data:07.02.2012Carne si oua? Simplu si usor de impresionat musafirii. Se pun ouale la fiert in apa clocotinda si... articol complet
Ceauneala. Feijoada. Fasole la ceaun traditionala Braziliana.
Data:23.01.2012Am ajuns, virtual doar deocamdata, cu ceaunul pe meleaguri Braziliene. Mancarea traditionala... articol complet