Blogosfera culinara

Bucataria lui Radu

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Tocana de vitel.

Data:30.08.2012

Dupa cum cititorii permanenti al blogului stiu, si cei care nu stiu ii rog sa se aboneze la... articol complet

Chilli con carne romanesc.

Data:29.08.2012

O mâncare ușoară de preparat fără complicații sau procedee grele. O prajala-fiertura... articol complet

Ciorba-supa de ciuperci de padure. Reteta de cinci zile.

Data:29.08.2012

Reteta asta a durat exact cinci zile sa o fac. De când mi-a venit pofta de ciuperci si-am... articol complet

“Bubble saga” cu sunca, parizer si cascaval.

Data:28.08.2012

O reteta simpla si usor de facut impreuna cu copii. De aceea am ales sa poztez mai multe imagini... articol complet

Zama de zarzavat cu bors si perisoare ardelenesti. O reteta dupa ochi.

Data:21.08.2012

Va scriu reteta asta de zama ca tare buna o fost si nu ma asteptam pe cuvant. Nu dau cantitati... articol complet

Vecina, draga vecina. Sau tort cu pișcoturi.

Data:20.08.2012

Așa cum va ziceam în postul de pe Facebook, am o draga de vecina priceputa intr-ale torturilor... articol complet

Reteta de galuste cu prune in imagini.

Data:20.08.2012

O reteta de galuste cu prune scrisa chiar de mana fetitei care le-a pregatit. Aparent e complicat... articol complet

Ciorba de somn si crap.

Data:11.08.2012

Nu vreau sa dau cantitati exacte la ciorba asta nu pentru ca-s mahmur acum cand scriu, ci pentru... articol complet

File de peste cu linte beluga si sos “vierge”.

Data:20.07.2012

Reteta asta pare mai complicata. Dar numai pare. Desi invoca patru procedee diferite, toate sunt... articol complet

Ciorba de ied cu arpacas. Sanatoasa.

Data:20.07.2012

1. ARPACÁS, arpacasuri, s.n. Produs alimentar obţinut prin decorticarea (si slefuirea)... articol complet

Tocana de ied.

Data:19.07.2012

O tocana pe cat de gustoasa (carnea de ied face totul aici) pe atat de simpla de facut. Acelasi... articol complet

Ardei copti umpluti cu alte ingrediente decat carne tocata.

Data:12.07.2012

O reteta originala de tapas spaniol, facuta cu cod sarat, dar adaptata dupa mine cu macrou... articol complet

File de porc cu legume si sos cu sofran.

Data:12.07.2012

Pregateala asta necesita doua procedee simple, dar in tigai diferite. Apoi totul se aduna la un... articol complet

Carte de bucate la concurs pe Facebook.

Data:10.07.2012

 Din cauza…nu conteaza din ce cauza m-am ales cu o carte in plus. Si am zis sa va ofer... articol complet

Friptura de iepure cu sos (masline negre si ceapa verde).

Data:09.07.2012

Procedeu oarecum similar cu stufatul de iepure am ales sa-i zic friptura. E intre ele, așa că... articol complet

Paste cu sos de rosii proaspete si fenicul.

Data:09.07.2012

Prospetimea rosiilor a busuiocului și a fenicului fac un sos aromat și super gustos, dar în... articol complet

Salata de varza alba.

Data:07.07.2012

Cum va ziceam despre salata de varza alba mai acum doua zile uite și reteta. Știu că... articol complet

Ciorba boiereasca de vacuta.

Data:06.07.2012

Ii destul sa te uiti pe lista ingredientelor și sa vezi de ce i-am zis la ciorba asta... articol complet

Rosii umplute si imbracate pe perne de ciuperci.

Data:27.06.2012

Ideea cu rosiile astea mi-a venit după ce cu o zi inainte am facut o salata cu paste mici (orzo,... articol complet

Supa – supa crema – ciorba – tocana. “Chowder” cu scoici si sunca.

Data:25.06.2012

Original reteta asta se face cu alt fel de scoici numite “clams” dar nu ma dau... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]