Blog culinar
Italienesc. Pasta fagioli. Cu sunca afumata.
Data:23.01.2012Cumva tot o sa “sufar” pana la urma cu reteta asta. Ca nu-i “originala”... articol complet
Maduva de vita la cuptor cu salata.
Data:23.01.2012Stiu ca maduva de vita sau vitel nu-i pe placul tuturor. Desi majoritatea o consumam indirect in... articol complet
Gratareala. Costite de porc glazurate.
Data:20.01.2012Coastele de porc sunt usor de facut. La fel de usor de mancat. Adica nu-ti trebuie tacamuri, mana... articol complet
Friptura de costite de miel la cuptor in tigaie.
Data:20.01.2012Cea mai simpla friptura? Poate. Friptura de coaste de miel cu legume la cuptor. In 30 de minute.... articol complet
“Turn grecesc” de vinete.
Data:20.01.2012Un aperitiv din partea grecilor, din singurul motiv ca am folosit doua ingrediente de baza... articol complet
Ciorba de peste. In oala, pe aragaz.
Data:20.01.2012Dupa cum am zis uite inca o reteta de ciorba de peste. Similara cu cea precedenta, dar diferita.... articol complet
Ceauneala. Ciorba de peste la ceaun.
Data:20.01.2012Va prezint o ciorba de peste la ceaun. Traditionala sau nu, nu-i asta obiectul principal. Nu-i... articol complet
Ceauneala. Gulas de porc si vita cu cartofi.
Data:20.01.2012Am zis sa va prezint o creatie recenta la ceaun. Protagonisti si porc si vita, in roluri... articol complet
Paste “fundite” sau “fluturasi” cu sos pesto, file porc la grill si oua de prepelita.
Data:20.01.2012Inca o reteta din categoria super-usoare si rapide dar cu mult gust, arome, consistenta si nu... articol complet
Salata de legume cu sos de parmezan si maioneza cu oua fierte.
Data:20.01.2012O salata diferita, servita calda cu legume fierte. Din nou mentionez, ca ingredientele sunt toate... articol complet
O supa cu galuste in foi de orez chinezesti.
Data:12.01.2012Desi stiu ca nu se gasesc galuste deaste prin toate magazinele. De fapt sunt destul de rare, dar... articol complet
Salata “orientala” in alt fel.
Data:12.01.2012Nu-i prea mult de scris sau de efectuat la salata asta. “Orientala” dupa nume si cu... articol complet
Paella cu chorizo. Sau pilaf cu carnati. Sau tocana de legume cu orez si carnati.
Data:06.01.2012Eh, orezul Spaniol…boaba groasa si scurta, deabea asteapta sa absoarba lichid cu arome si... articol complet
“Quesadilla” cu ceafa afumata, ardei si branza.
Data:03.01.2012Un sandwich in esenta cu branza si alte combintii de carnaraie, legume, condimente si sosuri. Un... articol complet
Pasta cu carne tocata de vita.
Data:30.12.2011Usor si simplu. Pastrati reteta asa, sau adaugati ceapa si morcove ras la prajit, sau ardei gras... articol complet
Supa crema de sparanghel alb cu patrunjel. Si alte bunataturi din nou.
Data:29.12.2011O supa crema usor si rapid de facut. Protagonisti principali sparanghelul si patrunjelul... articol complet
Racituri. Sau ziceti piftie daca vreti.
Data:18.12.2011A cam venit vremea raciturilor si eu n-am postat inca reteta asta. (Pentru cei care citesc pagina... articol complet
Macaroane cu varza “speciala”.
Data:08.12.2011Mancarica de macaroane cu varza. Ii zic “speciala” pentru ca are niste ingrediente... articol complet
Ciorba de varza cu coaste afumate.
Data:07.12.2011Ciorba de iarna ardeleneasca de multe ori zisa si LUCICOS, dar gresit, ala fiind mult mai gros,... articol complet
Paparada de munte.
Data:07.12.2011Paparada pe munte nu se face ca alte…paparazi. Mai ales daca esti in Apuseni, mai ales daca... articol complet