Info utile, critici si aprecieri, tipsuri si sfaturi. Totul pentru ca hrana de zi cu zi sa devina o placere.
ITALIAN MOOD: PASTE CU MIDII, CREVEȚI & SOS DE BRÂNZĂ
Data:02.07.2013Brăduț le-a declarat ”cele mai bune paste pe care le-a mâncat vreodată” și mie ăsta... articol complet
MÂNCARE DE FASOLE with A TWIST
Data:28.06.2013Inspirată de mâncarea de linte executată acum câteva săptămâni, am zis că nici o fasole... articol complet
SUPĂ CREMĂ RAW VEGANĂ de AVOCADO & ZUCCHINI
Data:15.06.2013Îți zic și ție ce i-am zis și lui Brăduț acum 15 minute: am descoperit gustul Paradisului!... articol complet
SUPER SAVUROS: MÂNCARE de LINTE & PÂINICI KULCHA
Data:14.06.2013Am văzut, am plăcut, am pus în practică. Când descopăr ceva ce îmi doresc tare, tare sau... articol complet
PASTE CU SOS DE BRÂNZĂ ȘI MĂSLINE și UN LOOK NOU-NOUȚ PENTRU SPH
Data:12.06.2013Ce ziceam, că îmi e dor de gusturi și arome din Europa. Forget about it, să nu cumva să vii... articol complet
PASTE CU CREVEȚI
Data:11.06.2013Câteodată mi-e dor de Europa. Nu de clădiri gri, vreme rece și oameni stresați și... articol complet
CREVEȚI CU USTUROI ȘI LEMONGRASS
Data:08.06.2013La mine a trecut deja ora cinei, la tine abia se apropie, nu cred că o să te superi dacă... articol complet
ENERGIE LA PAHAR (Juicing #2)
Data:06.06.2013De când cu mâncarea sănătoasă tot încerc combinații de sucuri. Unele-s mai reușite,... articol complet
APROAPE-BROWNIE (PRĂJI RAW)
Data:04.06.2013Mi s-a părut mereu ciudat cum literatura de referință (sau mai puțin, dacă ne gândim la... articol complet
ENERGIE la PAHAR
Data:03.06.2013Da, da, energia vine la pahar, nu la cutie, nu la sticlă și trebuie să muncești un picuț... articol complet
CUM FACI TARTINE PERFECTE CU HUMMUS
Data:29.05.2013În vremurile de demult apuse când nu aveam nici cel mai mic interes să îmi petrec sâmbetele... articol complet
REINVENTAREA PIUREULUI
Data:23.05.2013Nu e raw food, e doar veggie. Ai fi tentat să zici că nu poate fi mare lucru de capul unui... articol complet
PASTE COLORATE
Data:21.05.2013Colorate pentru că le-am ales eu fusilli tricolore, dar mai ales pentru că le-am garnisit cu... articol complet
După-amiază cu pisici & creveți
Data:09.05.2013Creveții i-am călit în unt cu sare, lemongrass, chilli uscat, piper și oregano. I-am... articol complet
Despre mango și ananas și atât
Data:28.04.2013Recunosc, accesul la fructe exotice de tot soiul este unul dintre cele mai mari avantaje ale... articol complet
This Chocolate Affair of Mine
Data:27.02.2013Când eram mică, ai mei părinți îmi dădeau ciocolată cu țârâita. Era unul dintre... articol complet
Numai două, ca să plouă
Data:20.02.2013Ca să plouă în gură, bineînțeles, că altfel știu că nu îți dorești deocamdată.... articol complet
Cât pe ce să-mi schimb religia!
Data:01.02.2013Vroiam să scriu un post lung, lung, în care să (mă) leg (de) toate cele care nu îmi plac la... articol complet
O decizie, o amânare, o schimbare și o rețetă
Data:18.01.2013Nu mi-a fost niciodată foarte bine și niciodată extrem de rău. Rușine mie, mulțumesc lui... articol complet
Regina Brioșelor
Data:29.03.2012Viitorul meu sună așa: mă voi plimba întotdeuna într-o caleașcă în formă de brioșă,... articol complet