Blogosfera culinara

Maya's world

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

always look just on the bright side to life

Crema de zahar ars

Data:02.06.2015

Am facut si eu în sfîrsit vestita crema de zahar ars, crème caramel, flan sau cum i-o zice.... articol complet

Humus, Hummus

Data:25.05.2015

Varianta care ia timp, dar totusi se prepara simplu, ar fi sa lasati nautul la înmuiat multe... articol complet

Sparanghel cu cartofi si sos olandez

Data:05.05.2015

 Azi, din nou o reteta cu sparanghel, alb de data asta. O combinatie perfecta, spune papila... articol complet

Salata de sparanghel si oua

Data:28.04.2015

Aceasta salata se poate face si cu oua ramase de la Pasti, dar la fel de bine se poate face daca... articol complet

Gnocchi Eraldo

Data:06.03.2015

Cam "rusticala" imaginea, dar cum nu tind dupa perfectiune postez reteta. Ar fi pacat s-o tin... articol complet

Despre brînza

Data:02.03.2015

Montagnolo Affiné este o brînza delicioasa, cremoasa, aromata dulceag*- nucoasa, buna tare,... articol complet

Marmelada de kiwi cu mere/ si despre marmeladele cu pectina

Data:11.02.2015

O marmelada care o puteti face tot timpul anului, de aceea va recomand sa o faceti în portii... articol complet

Dip de vinete

Data:06.02.2015

Din nou ceva simplu, rapid si care nu necesita prea multa munca, asa cum îmi place mie. Merge... articol complet

Supa de telina cu mar si fenicul ( vegan )

Data:03.02.2015

Ador supa asta. Se prepara rapid si e foarte buna  în varianta vegana. Daca nu va convinge... articol complet

Suc de struguri ( conservat prin pasteurizare )

Data:24.09.2014

Daca aveti fructe, legume si verdeturi din plin si nu mai stiti ce sa faceti cu ele, va recomand... articol complet

Prajitura cu ciocolata si cafea

Data:13.09.2014

Înca sînt setata pe vara si vacanta, chiar daca vremea spune altceva, dar pentru ca draga mea... articol complet

Vinete cu Feta

Data:23.05.2014

Vinetele albe si cele violete sînt cele mai bune vinete, parerea mea bineînteles. Sînt... articol complet

Roast Beef

Data:16.05.2014

Pentru Roast Beef aveti nevoie de o bucata de carne de calitate buna - muschi vitel dintr-o rasa... articol complet

Pui cu bambus

Data:09.05.2014

Astazi va poftesc la o mîncare cu tenta asiatica. Reteta este inspirata de pe site-ul Andreea's... articol complet

Pulpe de rata confiate cu sos de portocale

Data:03.05.2014

Pentru ca nu am avut destula untura de rata sa le acopar, am întors pulpele cînd si cînd (timp... articol complet

Avocado & Steak Snack

Data:15.04.2014

O gustare copioasa pentru o vreme ploioasa.- 1 felie de pîine- felii de avocado bine copt- piper... articol complet

Dovlecel cu brînza la cuptor

Data:11.04.2014

Cum de la mine nu va puteti astepta la retete cu prea multe ingrediente, la fel si azi, va las... articol complet

Pleurotus eryngii, Kräuterseitlinge... ciuperci

Data:09.04.2014

Pleurotus eryngii, Kräuterseitlinge, Păstrăvul scailor...sau cum le-o spune.  Ador... articol complet

Paste umplute cu dovlecei ( si ciuperci)

Data:04.04.2014

Cînd da dorul de paste în noi, paste mîncam. Daca se poate, facute în casa, neaparat umplute,... articol complet

Sparanghel, o omleta

Data:31.03.2014

Azi va scriu cîte ceva despre sparanghel. Adica ce mai fac eu cu el. Mi-l place preparat în... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]