always look just on the bright side to life
Crema de zahar ars
Data:02.06.2015Am facut si eu în sfîrsit vestita crema de zahar ars, crème caramel, flan sau cum i-o zice.... articol complet
Humus, Hummus
Data:25.05.2015Varianta care ia timp, dar totusi se prepara simplu, ar fi sa lasati nautul la înmuiat multe... articol complet
Sparanghel cu cartofi si sos olandez
Data:05.05.2015Azi, din nou o reteta cu sparanghel, alb de data asta. O combinatie perfecta, spune papila... articol complet
Salata de sparanghel si oua
Data:28.04.2015Aceasta salata se poate face si cu oua ramase de la Pasti, dar la fel de bine se poate face daca... articol complet
Gnocchi Eraldo
Data:06.03.2015Cam "rusticala" imaginea, dar cum nu tind dupa perfectiune postez reteta. Ar fi pacat s-o tin... articol complet
Despre brînza
Data:02.03.2015Montagnolo Affiné este o brînza delicioasa, cremoasa, aromata dulceag*- nucoasa, buna tare,... articol complet
Marmelada de kiwi cu mere/ si despre marmeladele cu pectina
Data:11.02.2015O marmelada care o puteti face tot timpul anului, de aceea va recomand sa o faceti în portii... articol complet
Dip de vinete
Data:06.02.2015Din nou ceva simplu, rapid si care nu necesita prea multa munca, asa cum îmi place mie. Merge... articol complet
Supa de telina cu mar si fenicul ( vegan )
Data:03.02.2015Ador supa asta. Se prepara rapid si e foarte buna în varianta vegana. Daca nu va convinge... articol complet
Suc de struguri ( conservat prin pasteurizare )
Data:24.09.2014Daca aveti fructe, legume si verdeturi din plin si nu mai stiti ce sa faceti cu ele, va recomand... articol complet
Prajitura cu ciocolata si cafea
Data:13.09.2014Înca sînt setata pe vara si vacanta, chiar daca vremea spune altceva, dar pentru ca draga mea... articol complet
Vinete cu Feta
Data:23.05.2014Vinetele albe si cele violete sînt cele mai bune vinete, parerea mea bineînteles. Sînt... articol complet
Roast Beef
Data:16.05.2014Pentru Roast Beef aveti nevoie de o bucata de carne de calitate buna - muschi vitel dintr-o rasa... articol complet
Pui cu bambus
Data:09.05.2014Astazi va poftesc la o mîncare cu tenta asiatica. Reteta este inspirata de pe site-ul Andreea's... articol complet
Pulpe de rata confiate cu sos de portocale
Data:03.05.2014Pentru ca nu am avut destula untura de rata sa le acopar, am întors pulpele cînd si cînd (timp... articol complet
Avocado & Steak Snack
Data:15.04.2014O gustare copioasa pentru o vreme ploioasa.- 1 felie de pîine- felii de avocado bine copt- piper... articol complet
Dovlecel cu brînza la cuptor
Data:11.04.2014Cum de la mine nu va puteti astepta la retete cu prea multe ingrediente, la fel si azi, va las... articol complet
Pleurotus eryngii, Kräuterseitlinge... ciuperci
Data:09.04.2014Pleurotus eryngii, Kräuterseitlinge, Păstrăvul scailor...sau cum le-o spune. Ador... articol complet
Paste umplute cu dovlecei ( si ciuperci)
Data:04.04.2014Cînd da dorul de paste în noi, paste mîncam. Daca se poate, facute în casa, neaparat umplute,... articol complet
Sparanghel, o omleta
Data:31.03.2014Azi va scriu cîte ceva despre sparanghel. Adica ce mai fac eu cu el. Mi-l place preparat în... articol complet