Dilema si sfat tort

21.11.2017 / 20:00

Nick: PaulPetrica
Bucataras incepator
Bucataras din: 18.11.2017
Retete: 0
Scrie-i mesaj privat

 Buna ziua .Peste tot la aproape toate torturile se foloseste unt si asi dori sa intreb alt mod de a intari crema in afara de unt nu exista ' mereu trebuie sa folosim unt ? Poate nu am vazut eu si asi ruga frumos sa-mi indicati si mie niste torturi cu piscoturi (biscuiti) ciocolata (alba,neagra )dar fara sa folosesc unt .Eu amincercat nenumarate din retetele voastre ,complimente unele f gustose dar ma deranjeaza untul enorm de mult deoarece rece are un gust de vaselina sau de altceva nu pot sa explic gustul care imi ramine in guramai ales cind e rece

.Va multumesc anticipat si va doresc multe bucuri la toti

Citeaza

22.11.2017 / 16:25

Nick: Constelatialeu
Bucataras Suprem
Bucataras din: 02.01.2013
Retete: 1258
Scrie-i mesaj privat

PaulPetrica a spus:

 Buna ziua .Peste tot la aproape toate torturile se foloseste unt si asi dori sa intreb alt mod de a intari crema in afara de unt nu exista ' mereu trebuie sa folosim unt ? Poate nu am vazut eu si asi ruga frumos sa-mi indicati si mie niste torturi cu piscoturi (biscuiti) ciocolata (alba,neagra )dar fara sa folosesc unt .Eu amincercat nenumarate din retetele voastre ,complimente unele f gustose dar ma deranjeaza untul enorm de mult deoarece rece are un gust de vaselina sau de altceva nu pot sa explic gustul care imi ramine in guramai ales cind e rece .Va multumesc anticipat si va doresc multe bucuri la toti

 Buna ! Daca nu vrei sa folosesti unt poti sa folosesti frisca lichida si ciocolata. Se topeste ciocolata  impreuna cu frisca lichida pe baie de abur,nu trebuie sa dea in fiert doar sa se incalzeasca cat sa se topeasca ciocolata. Apoi se lasa la frigider sa se raceasca dupa care se mixeaza bine sa devina ca o spuma si se poate amesteca cu frisca batuta sau se poate lasa a sa. Alta varianta care imi place foarte mult este o crema din mascarpone si lapte condensat DeLatte caramel sau cu cacao. E atat de simplu de facut, doar amesteci cele doua ingrediente si obti o delicioasa crema.Mai sunt si alte variante, dar astea mi se par foarte la indemana oricui. 

Acest mesaj a fost modificat de Constelatialeu
Ultima editare: 22.11.2017 16:27:12

Citeaza

22.11.2017 / 16:59

Nick: Ina
Bucataras Top-Chef
Bucataras din: 09.04.2010
Retete: 564
Scrie-i mesaj privat

PaulPetrica a spus:

 Buna ziua .Peste tot la aproape toate torturile se foloseste unt si asi dori sa intreb alt mod de a intari crema in afara de unt nu exista ' mereu trebuie sa folosim unt ? Poate nu am vazut eu si asi ruga frumos sa-mi indicati si mie niste torturi cu piscoturi (biscuiti) ciocolata (alba,neagra )dar fara sa folosesc unt .Eu amincercat nenumarate din retetele voastre ,complimente unele f gustose dar ma deranjeaza untul enorm de mult deoarece rece are un gust de vaselina sau de altceva nu pot sa explic gustul care imi ramine in guramai ales cind e rece .Va multumesc anticipat si va doresc multe bucuri la toti

Uite un tort bun de biscuiti fara unt, iar in crema poti inlocui smantana cu putin lapte sau frisca lichida. Bafta!  

www.bucataras.ro/retete/tort-de-biscuiti-cu-mascarpone-si-ciocolata-fara-coacere-chocotorta-de-fetesti-78575.html  

Cred ca in mai toate retetele se poate inlocui untul cu mascarpone. 

Pe de alta parte, daca zici ca simti gust ciudat, cred ca nu ai folosit untul potrivit pentru creme, acela foarte gras - 82% grasime 

Acest mesaj a fost modificat de Ina
Ultima editare: 22.11.2017 17:05:10

Citeaza

22.11.2017 / 17:47

Nick: privatelaura
Bucataras Chef
Bucataras din: 25.05.2012
Retete: 490
Scrie-i mesaj privat

PaulPetrica a spus:

 Buna ziua .Peste tot la aproape toate torturile se foloseste unt si asi dori sa intreb alt mod de a intari crema in afara de unt nu exista ' mereu trebuie sa folosim unt ? Poate nu am vazut eu si asi ruga frumos sa-mi indicati si mie niste torturi cu piscoturi (biscuiti) ciocolata (alba,neagra )dar fara sa folosesc unt .Eu amincercat nenumarate din retetele voastre ,complimente unele f gustose dar ma deranjeaza untul enorm de mult deoarece rece are un gust de vaselina sau de altceva nu pot sa explic gustul care imi ramine in guramai ales cind e rece .Va multumesc anticipat si va doresc multe bucuri la toti

Seara buna si bun venit in comunitatea noastra!

Sunt multe retete de crema pe care le poti folosi la un tort sau o prajitura. Cred ca si cremele cu unt sunt bune, atat timp cat se foloseste un unt de calitate.

Cea mai simpla reteta de crema este ganache, jumatate ciocolata, jumatate smantana lichida, dulce, reteta pe care ti-a scris-o Clementina mai sus.

Poti face crema fiarta, din ciocolata, lapte si oua, apoi incorporat fie frisca sau unt chiar. Se poate face si crema de fructe sau chiar si tort de fructe, fara crema, doar cu frisca.

Eu folosesc dessi crema de branza spumata cu crema de vanilie sau cu ciocolata topita.

Speram sa iti fie de ajutor cele scrise de noi!

Citeaza

23.06.2019 / 03:53

Nick: ZalinaZix9
Bucataras incepator
Bucataras din: 20.06.2019
Retete: 0
Scrie-i mesaj privat

 Puteți folosi ulei de cocos sau unt de cocos. Puteti să descărcați cu save from youtube mp4 această rețetă https://www.youtube.com/watch?v=wDtvZLNZUeM și să încercați.

Citeaza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Selecteaza categoria de interes:
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6490 puncte

Rocsi

6225 puncte

RODIMUR

3958 puncte

anuta

3714 puncte

Panacris

3343 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro