modules/forum/post.tpl

amnevoie de un sfat

11.09.2010 / 21:00

Nick: luminita20_2006
Bucataras incepator
Bucataras din: 02.05.2009
Retete: 398
Scrie-i mesaj privat

 Am niste vanata adusa de la mama...a fost coapta, si am pus-o in borcan sa o temin acasa, a stat o zi la frigider cu un pic de sare iodata in borcan, azi am pus sa o fac dar parca fierbe, la gust nu e acra, ce sa fac , mai este buna de ceva? 

Citeaza

11.09.2010 / 21:18

Nick: rocsi_1612
Bucataras Suprem
Bucataras din: 18.12.2009
Retete: 1618
Scrie-i mesaj privat

pai dak fierbe nu cred k mai e buna...dupa c o pui la borcane sa nu inceapa sa fermenteze

Citeaza

12.09.2010 / 10:52

Nick: luminita20_2006
Bucataras incepator
Bucataras din: 02.05.2009
Retete: 398
Scrie-i mesaj privat

 nu era pentru iarna nu e multa era asa de pofta...ma gandeam eu ca nu mai e de salvat

Citeaza

13.09.2010 / 19:24

Nick: ionix
Bucataras incepator
Bucataras din: 03.09.2009
Retete: 353
Scrie-i mesaj privat

luminita20_2006 a spus:

 Am niste vanata adusa de la mama...a fost coapta, si am pus-o in borcan sa o temin acasa, a stat o zi la frigider cu un pic de sare iodata in borcan, azi am pus sa o fac dar parca fierbe, la gust nu e acra, ce sa fac , mai este buna de ceva? 

 incearca s-o pui in apa rece si vezi ce se-ntampla.... 

Citeaza
Selecteaza categoria de interes:

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]