modules/forum/post.tpl

chec

03.02.2011 / 10:13

Nick: kukibella
Bucataras incepator
Bucataras din: 14.12.2010
Retete: 86
Scrie-i mesaj privat

Buna fetelor,

Ce sa fac sa nu mi se lase checul cand ıl scot din cuptor ??

Citeaza

03.02.2011 / 11:19

Nick: elena1988
Bucataras incepator
Bucataras din: 27.10.2010
Retete: 135
Scrie-i mesaj privat

kukibella a spus:

Buna fetelor, Ce sa fac sa nu mi se lase checul cand ıl scot din cuptor ??

Eu cand fac chec fac reteta normala, frec galbenusurile cu zahar, adaug esenta de vanilie sau de care vreti, pun coaja de portocala si lamaie, faina, praf de copt, si la urma albusurile batute spuma, mi-e nu mi s-a lasat niciodata dupa reteta asta care o fac de anii, incerca nu are cum sa nu iti iasa. garantez ca nu ti se va lasa.

Citeaza

03.02.2011 / 11:20

Nick: elena1988
Bucataras incepator
Bucataras din: 27.10.2010
Retete: 135
Scrie-i mesaj privat

kukibella a spus:

Buna fetelor, Ce sa fac sa nu mi se lase checul cand ıl scot din cuptor ??

P.s. eu dupa ce l-am facut sting cuptorul si il las asa sa se odihneasca 15 de minute, apoi il scot il pun pe blat si il acopar cu un servet sau prosop de bucatarie pana se raceste de tot.

Citeaza

03.02.2011 / 15:04

Nick: kukibella
Bucataras incepator
Bucataras din: 14.12.2010
Retete: 86
Scrie-i mesaj privat

  Multumesc mult !!!!!!!!!!!!!

Citeaza

03.02.2011 / 16:26

Nick: elena1988
Bucataras incepator
Bucataras din: 27.10.2010
Retete: 135
Scrie-i mesaj privat

kukibella a spus:

  Multumesc mult !!!!!!!!!!!!!

cu placere, cand faci chec sa imi zici daca ti sa m-ai lasat

Citeaza

03.02.2011 / 20:00

Nick: aziz
Bucataras incepator
Bucataras din: 07.09.2010
Retete: 296
Scrie-i mesaj privat

elena1988 a spus:

Eu cand fac chec fac reteta normala, frec galbenusurile cu zahar, adaug esenta de vanilie sau de care vreti, pun coaja de portocala si lamaie, faina, praf de copt, si la urma albusurile batute spuma, mi-e nu mi s-a lasat niciodata dupa reteta asta care o fac de anii, incerca nu are cum sa nu iti iasa. garantez ca nu ti se va lasa.

spuma de albus incorporeaz-o cu o paleta,lingura in compozitie de jos in sus si nu cu mixerul,ramane pufos si nu se lasa

Citeaza

04.02.2011 / 10:45

Nick: elena1988
Bucataras incepator
Bucataras din: 27.10.2010
Retete: 135
Scrie-i mesaj privat

aziz a spus:

spuma de albus incorporeaz-o cu o paleta,lingura in compozitie de jos in sus si nu cu mixerul,ramane pufos si nu se lasa

asta am uitat sa o mentionez, niciodata nu fac chec cu mixerul, intotdeauna fac cu lingura de lemn

Acest mesaj a fost modificat de elena1988
Ultima editare: 04.02.2011 10:46:28

Citeaza

04.02.2011 / 12:42

Nick: kukibella
Bucataras incepator
Bucataras din: 14.12.2010
Retete: 86
Scrie-i mesaj privat

Multumesc,

problema e ca eu fac de obicei checul cu oule ıntregi,cand ıl pun ın cuptor e super creşte arata bine dar dupa se lasa

Citeaza

04.02.2011 / 16:39

Nick: elena1988
Bucataras incepator
Bucataras din: 27.10.2010
Retete: 135
Scrie-i mesaj privat

kukibella a spus:

Multumesc, problema e ca eu fac de obicei checul cu oule ıntregi,cand ıl pun ın cuptor e super creşte arata bine dar dupa se lasa

nu mai proceda asa probabil de aia se lasa, freaca galbenusele cu zahar, si albusele batele separat

Citeaza

12.09.2022 / 10:50

Nick: danielusa0106
Bucataras incepator
Bucataras din: 22.08.2022
Retete: 0
Scrie-i mesaj privat

I have learned a lot more delicious recipes since joining this blog, thanks everyone for sharing those recipes. the impossible quiz

Citeaza

04.07.2023 / 08:43

Nick: jjadugar
Bucataras incepator
Bucataras din: 13.06.2023
Retete: 0
Scrie-i mesaj privat

 These extension ladders are not only practical but also space-saving. They collapse down to a compact size, making storage a breeze. laddersafetyrules

Citeaza
Selecteaza categoria de interes:
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]