madalinanicoleta

1

Bucataras
incepator

Urziceni

Bucataras din 04.11.2013

RETETE26
PRIETENI19
Retete / Mancaruri cu carne

Chiftelute de porc

In Porc la 15 Dec 2013

Morcovul si cartoful se curata,se spala si se dau prin razatoarea mica. Se storc bine si se amesteca cu carnea tocata. Se toaca patrunjelul foarte fin si se amesteca cu compozitia de mai sus.Se adauga sarea, usturoiul curatat si pisat ,oul si se omogenizeaza compozitia. Se modeleaza...

Ficatei la ceaun

In Ficat la 15 Dec 2013

Se curata ficateii de pielite, se spala si se pun intr-o sita la scurs. Se pun in ceaun si se intorc pe-o parte si pe alta pana prind o culoare. Se pune apa peste ficatei, se acopera cu un capac si se lasa la foc mediu. Cand apa aproape a scazut se adauga un strop de ulei ,sare si piper dupa gust...

Cartofi prajiti cu carnati si muraturi

In Mancaruri cu carne la 17 Noi 2013

Se curata cartofii de coaja, se spala bine si se taie in forma dorita. Se pun la prajit intr-o tigaie, in ulei incins. Se scot si se presara sare. Intr-o alta tigaie se prajesc carnatii crestati. Se aseaza frumos pe farfurie si se servesc cu muraturi.

Chiftelute marinate

In Porc la 13 Noi 2013

Se pregatesc chiftelutele astfel: cartoful si morcovul se curata, se spala si se dau prin razatoare (ochiul cel mai mic). Se scurg bine si se adauga peste carnea tocata. Usturoiul se curata si se da prin "aparatul" de tocat usturoi si se adauga peste amesctec, se pune si outul si se...

Mancarica de mazare cu piept de pui

In Pui la 13 Noi 2013

Se curata legumele, se spala si se toaca cubulete fiecare dintre ele. Se caleste ceapa in putin ulei, se adauga morcovul, apoi ardeiul. Pieptul de pui spalat si curatat se felieaza si se caleste separat, dupa care se adauga peste legume. Se adauga si o lingura de paste de tomate, se calesc putin...

Plachie de pui

In Pui la 7 Noi 2013

Se spala, se taie si se cresteaza copanele si se pun in tava. Se condimenteaza cu sare si piper, dupa care se adauga usturoiul taiat feliute si cimbrul. Se dau rosiile  prin razatoare si se adauga peste copane. Adaugam apa cat sa acopere si se baga la cuptor. Spre final se adauga patrunjelul.

Cartofi la cuptor cu pui si usturoi

In Pui la 6 Noi 2013

Puiul se spala bine si se taie. Tacamurile le punem la congelator pentru ciorba. Cartofii se curata, se spala si se taie semiluna. Se aseaza cartofii in tava impreuna cu puiul, se presara sare. Usturoiul curatat si spalat se taie rondele si se "arunca" in tava. Se dizolva bulionul in...

Piept de pui cu legume la cuptor

In Pui la 6 Noi 2013

Pieptul de pui se dezoseaza, se curata si se spala bine, se taie fasii mari si se aseaza pe fundul unei tavi. Legumele se spala si se taie astfel: morcovii si pastarnacul se taie rondele, telina cubulete iar ardeiul fasiute.Legumele se aseaza peste pieptul de pui, cateii de usturoi se ascund...

Tochitura de porc cu mamaliguta

In Mancaruri cu carne la 6 Noi 2013

Carnea  taiata cubulete mari se caleste bine intr-un tuci. Se presara putina sare  si se adauga si kaiserul taiat fasii micute. Se lasa in aceasta formula cca 15 min dupa care se adauga o lingura de bulion dizolvata in 200 ml apa si se pune capacul. Cand este aproape gata se pune si...

Mazare la cuptor cu carne tocata de porc si legume

In Mancaruri cu carne la 6 Noi 2013

Ceapa se toaca marunt,marunt, se caleste si se adauga si carnea tocata. Cand carnea prinde culoarea aramie se adauga si rosiile taiate cubulete. In acelasi timp, intr-o oala micuta se fierb in apa cu sare morcovii taiati rondele, mazarea si cartofii curatati si taiati cubulete mai mari....

Fasole cu ciolan si ardei copti

In Mancaruri cu carne la 5 Noi 2013

Se pune fasolea la fiert in apa cu sare. Eu schimb apa pana nu mai spumeaza. Ciolanul il tai cubulete mari si il calesc impreuna cu ceapa, morcovii si ardeiul verde. Legumele calite le pun peste fasole si astept cumintica un rezultat. Cu vreo 15 minute inainte de finalizare se adauga ciolanul...

Musaca cu cartofi

In Mancaruri cu carne la 5 Noi 2013

Se curata cartofii, se taie rondele si se pun la fiert in apa cu sare. Intre timp pregatim compozitia:se calesc ceapa, morcovul, ardeiul  maruntite in prealabil, se adauga carnea. Cand carnea prinde o culoare aramie se adauga usturoiul pisat, sarea si piperul, dupa gust. Cartofii fierti...

Afisate 1 - 12 din 12 retete    

Postari recente

publicat la 15.12.2013

Chiftelute de porc

publicat la 15.12.2013

Mancare de pastai cu cartofi

publicat la 15.12.2013

Ficatei la ceaun

Horosmopul tau de astazi:

Leu

Cauţi o idee de cadou pentru apropiata aniversare a soacrei tale. Te-ai gândit că un aruncător de flăcări poate fi o jucărie cu adevărat memorabilă? Mai ales dacă-i inversezi un pic două piese…

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

  Limonada a la Cleme - racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 02.05 la 10:21

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]