nadia

1

Bucataras
incepator

roquetas de mar

Bucataras din 15.03.2010

RETETE7
PRIETENI4
Retete

Lactoneza (maioneza din lapte cu usturoi)

In Pt. carne la 19 Mar 2010

Se curata cateii de usturoi si se pun in paharul inalt de la blendar, se adauga putina sare si laptele.Se bate cu blendarul putin sa se sfarame usturoiul, si se adauga ulei putin cate putin. La final se adauga sucul de lamaie sau otetul.

Salata de cartofi cu ton

In Salate la 19 Mar 2010

Cartofii fierti in coaja si curatati se taiein cubulete si se amesteca cu ceapa si rosiile taiate marunt, tonul bine maruntit, maslinele, sare, piper si dupa gustul fiecaruia putin suc de lamaie.

Cartofi frantuzesti

In Mancaruri cu carne la 19 Mar 2010

Cartofii se fierb in coaja.Se fierb 4 oua, cascavalul se da pe razatoare, sunca se taie cubulete, la fel si ouale dupa ce au fiert. Cand au fiert cartofii se curata si se lasa sa se raceasca putin pentru a putea lucra cu ei. Se unge o tava cu unt si se presara pesmat. Se taie cartofii in...

Paste cu nuca

In Paste la 17 Mar 2010

Se fierb pastele in apa cu sare timpul indicat pe ambalaj, se scurg se amesteca cu o bucatica de unt , cu nucile macinate si zahar dupa gust.

Ciorba de salata

In Supe/Ciorbe la 17 Mar 2010

Se spala salata frunza cu frunz si se taie in fasii de 1 cm latime Slaninuta se taie cubulete si se pune la prajit in oala in care v-om pregati ciorbica.Cand e prajita bine se adauga frunzele de salata si se calesc putin.Se adauga 3-4 l de apa ,sare si mararul tocat marunt ,si se lasa sa fiarba...

Pilaf de orez cu pulpe de pui

In Pui la 17 Mar 2010

Se spala si se curata pulpele, se pun sa se prajeasca in putin ulei. Ceapa se curata si se taie marunt. Morcovii curatati si dati pe razatoarea mica. Cand carnea este bine rumenita se adauga ceapa si morcovii ,se sareaza si pipereaz si se lasa sa se caleasca bine. Cand sunt calite...

Cornuri pentru micul dejun

In Dulciuri la 15 Mar 2010

Se pune apa ,uleiul, sarea ,zaharul , faina si drojdia sfaramata bine( ingredientele se pun in aceasta ordine) si se framanta bine formand o coca ce se lasa la dospit cca. 1 ora ( coca trebuie sa-si dubleze volumul) Se imparte coca in 10 - 12 parti. se unge masa cu ulei si se intinde subtire...

Afisate 1 - 7 din 7 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Balanta

Măcar azi ar fi bine să faci o pauză din consultarea asiduă a anunţurilor matrimoniale. Cel puţin încetează să le mai cauţi în revista “Zootehnia modernă”.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]