Cornuri pentru micul dejun

de nadia in Dulciuri, 15 Mar 2010 | 6041 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • - 500 g faina de grau
  • - 300 ml apa calduta ( putin mai calduta decat temp. camerei)
  • - 4 linguri cu ulei
  • - 1 lingurita de sare
  • - 1 lingura zahar
  • - 25 g drojdie proaspata
  • - 1 ou pentru uns
  • - sare mare,
  • -susan,
  • -mac pentru presarat pe deasupra
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri pentru micul dejun:

Se pune apa ,uleiul, sarea ,zaharul , faina si drojdia sfaramata bine( ingredientele se pun in aceasta ordine) si se framanta bine formand o coca ce se lasa la dospit cca. 1 ora ( coca trebuie sa-si dubleze volumul)


Se imparte coca in 10 - 12 parti. se unge masa cu ulei si se intinde subtire fiecare gramajoara si se ruleaza formand un bastonas ce se pune in tava cu hartie de copt si se da forma de corn.


Se unge cu ou batut se presara cu sare, seminte de susan,mac si se introduce in cuptorul incalzit in prealabil la 200ºC .Se tin la cuptor 20-25 minute depinde de cuptor ,(pana ce devin rumene)

 

TIPS-URI

1

Eu am facut 4 bucati umplute cu praf de cacao dulce si le-am lasat sub forma de batoane.Pe deasupra am presarat zahar dupa ce le-am uns cu ou batut. Se serves cu sana sau iaurt, smantana, sau unse cu unt. Daca nu se foloseste ou pentru uns pe deasupra ci putin ulei se pot consuma de post. Voteaza

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri pentru micul dejun" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

GigaS 1

22.01.2011, 13:35

Nadia,te rog contacteaza-ma , ti-am trimis un mesaj

babi5 1

25.06.2013, 20:12

vpepuskas7 1

25.06.2013, 20:20

super reteta, multumesc!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de loboda cu ochi romanesc
  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

RETETA RECOMANDATA
Tiramisu reţetă originală