Dovleac umplut

de Dya Daniela Andrei in Dulciuri, 7 Noi 2015 | 760 vizualizari

 

Pentru Saptamana barbatilor care gatesc!

Ce poate fi mai potrivit acum? Un dulce sanatos, gustos, usor si repede de pregatit!

 

INGREDIENTE

  • un dovleac placintar
  • 100 gr stafide
  • 100 gr miez de nuca
  • o lingura cu zahar
  • cateva visine sau alte fructe ce va par potrivite
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovleac umplut:

Dovleacul se spala, se taie in jumatate si se curata de seminte.

Miezul de nuca, stafidele si visinele se amesteca cu zaharul.

Dovleacul se umple cu amestecul de nuca, stafide si visine.

Se asaza intr-un vas termorezistent si se coace pana este bine patruns.

Se serveste cald. Pofta buna!

 

 

TIPS-URI

1

Se pot folosi migdale sau combinatii de fructe uscate dupa gust.

RETETA IN IMAGINI

Dovleac umplut-0
Dovleac umplut-1
Dovleac umplut-2
Dovleac umplut-3
Dovleac umplut-4
Dovleac umplut-5
Dovleac umplut-6
Dovleac umplut-7
Dovleac umplut-8
Dovleac umplut-9
Dovleac umplut-10
Dovleac umplut-11
Dovleac umplut-12
Dovleac umplut-13
Dovleac umplut-14
Dovleac umplut-15
Dovleac umplut-16

COMENTARII (17)

simona72

simona72 1

08.11.2015, 09:37

Gherca Daniela

Gherca Daniela 1

08.11.2015, 10:31

miki_a

miki_a 1

09.11.2015, 16:02

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Placinte cu carne si carnati
  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!