Desert biscuiti cu unt de arahide, de post

de Rocsi in Dulciuri, 20 Dec 2018 | 1626 vizualizari

 

Daca tot suntem in perioada postului, am pregatit niste biscuiti super deliciosi si aromati. Cand l-am servit pe primul, gandul mi-a zburat la turta dulce, la iarna, la sarbatori, atat de minunati au iesit. Oricum eu iubesc biscuitii pregatiti in casa, imi place sa am mereu cativa, ca atunci cand simt nevoia sa rontai ceva, sa ii am la indemana.

 

INGREDIENTE

  • 150 gr unt de arahide
  • 30 ml ulei de cocos
  • 3 linguri zahar brut
  • 100 ml lapte de migdale
  • 220-250 gr faina
  • coaja rasa de la o portocala mica
  • 1 lingurita scortisoara
  • 1 lingurita vanilie
  • zahar pudra
Portii: 30
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert biscuiti cu unt de arahide, de post:

Intr-un bol puneti untul de arahide si uleiul de cocos de la temperatura camerei, zaharul brut si mixati bine, pana ce totul devine precum o crema fluida. Adaugati laptele de migdale, amestecati bine. Puneti coaja rasa de portocala, vanilia, scortisoara. La final incorporati faina cernuta, treptat. Mixati pana se intareste, apoi framantati cu mana. Trebuie sa obtineti un aluat omogen si usor de modelat. Rupeti bucatele din aluat si formati bilute. Le asezati pe o tava tapetata cu hartie de copt. Introduceti biscuitii in cuptorul incins, la 170 de grade, pentru 15-17 minute. Dupa acest timp, ii scoateti din cuptor, ii lasati 5 minute sa se racoreasca, apoi ii transferati intr-o caserola cu capac. Dupa ce se racesc complet, ii pudrati cu putin zahar. Din aceasta cantitate mi-au iesit 30 de biscuiti. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert biscuiti cu unt de arahide, de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Rocsi 1

21.12.2018, 18:14

Va multumesc mult!

dantes 1

28.12.2018, 09:59

Deliciosi!

Rocsi 1

29.12.2018, 19:22

Multumesc, Dantes!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

8208 puncte

Rahela Velicu

6141 puncte

mihaelar63

4566 puncte

Rocsi

4106 puncte

Panacris

3522 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tocana de cartofi cu carnati
  • 10

    J

  • 11

    V

  • 12

    S

  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura desteapta cu ciocolata