Bun venit!LOGIN • CONT NOU
6
Bucatarassuprem
Bucuresti
Bucataras din 19.07.2008
Pune visinele fara samburi intr-o oala incapatoare si alterneaza cu straturi de zahar, adauga zeama de lamaie si pulpa de lamaie taiata cubulete. Amesteca bine totul si pune oala pe foc potrivit. Lasa la fiarba pana se ingroasa si aduna spuma
publicat la 26.04.2024
publicat la 25.04.2024
Nu te stradui sa-ti arati intelepciunea!Daca ai intelepciune,ea se va exprima singura,fara sa depui nici un efort....
Voturi:38
Voturi:21
Voturi:59
In cont 114
Perie de pantofi
Rola de folie pentru prajituri
Termometru cu ecran LCD
Set de 2 teluri Kasahome
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Set de 2 recipiente pentru cereale
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de - Andreea - 7
la 23:40
de bucatarasa 1
la 22:46
de Miha 9
la 22:36
de laura_n 7
la 17:01
de Bucataras 6
la 14:07
10 comentarii
9 comentarii
de gaby_duceag 8
8 comentarii
de Caty 2
11 voturi
10 voturi
9 voturi
- Andreea -
mikidaniro 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Sorinutza 1
Constelatialeu 9
4384 puncte
laura_n 7
2312 puncte
Rocsi 9
1691 puncte
bucatarasa 1
1554 puncte
Caty 2
1318 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Dulceata de visine cu menta
Pune visinele fara samburi intr-o oala incapatoare si alterneaza cu straturi de zahar, adauga zeama de lamaie si pulpa de lamaie taiata cubulete. Amesteca bine totul si pune oala pe foc potrivit. Lasa la fiarba pana se ingroasa si aduna spuma