Bun venit!LOGIN • CONT NOU
6
Bucatarassuprem
Bucuresti
Bucataras din 19.07.2008
Pentru lipie, dizolva drojdia in apa calduta si incorporeaza pentru inceput 140 g de faina. Lasa castronul la cald pentru cca 30 de minute ca sa actioneze drojdia. Dupa jumatate de ora aluatul va fi umflat, e timpul sa adaugi uleiul de
publicat la 25.04.2024
publicat la 23.04.2024
Daca ajuti pe cineva azi, ai sa vezi ca isi va aminti de tine si data viitoare cind are nevoie de ajutor.
Voturi:46
Voturi:31
Voturi:16
In cont 114
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Lumanare parfumata
Set de 2 borcane de depozitare
Pensula de patiserie
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Set de 10 forme pentru briose
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de laura_n 7
ieri la 20:19
de gaby_duceag 8
ieri la 18:28
de Bucataras 6
ieri la 15:45
de Caty 2
ieri la 14:16
de bucatarasa 1
ieri la 12:15
10 comentarii
de Miha 9
9 comentarii
8 comentarii
11 voturi
10 voturi
9 voturi
de - Andreea - 7
MotanLaOale
Valclaudia
Bucataras Medi 5
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Cristi Roman 1
stelianaioana 1
teodora 1
Constelatialeu 9
4384 puncte
laura_n 7
2312 puncte
Rocsi 9
1691 puncte
bucatarasa 1
1554 puncte
Caty 2
1318 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Salata greceasca cu lipie de casa
Pentru lipie, dizolva drojdia in apa calduta si incorporeaza pentru inceput 140 g de faina. Lasa castronul la cald pentru cca 30 de minute ca sa actioneze drojdia. Dupa jumatate de ora aluatul va fi umflat, e timpul sa adaugi uleiul de