Oua in chifle

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 27 Iul 2011 | 8076 vizualizari

 

Ador micul dejun de la sfarsit de saptamana luat impreuna cu George...................obisnuim ca intr-una din zilele de sfarsit de saptamana sa servim la micul dejun omleta...............de data aceasta insa am zis"hai sa schimbam"..................o alternativa pe cat de gustoasa pe atat de sanatoasa (fata de omleta!!!!!) sunt aceste oua in chifla.

 

INGREDIENTE

  • 2 chifle cu seminte de susan(se poate folosi orice alt fel de chifle)
  • unt
  • crema de branza
  • 2 felii muschi file
  • 2 oua
  • ierburi de provence
  • sare, piper
  • patrunjel pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua in chifle:

Taiem capacele chiflelor iar apoi le golim de miez.Ungem cu putin unt 2 forme mici de ceramica si asezam in fiecare cate o chifla .In fiecare chifla punem putin unt apoi ungem cu crema de branza.Dupa ce am uns cu crema de branza punem in fiecare chifla cate o bucata de muschi file(se poate pune orice altceva-sunca, salam, bacon).Spargem cate un ou in fiecare chifla, condimentam cu sare si piper dupa gust si cu ierburi de provence.


Dam la cuptor si tinem pna cand oul este bine facut dupa care scoatem , lasam sa se racoreasca putin si apoi servim.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua in chifle" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (82)

kukibella 1

04.03.2012, 14:23

mihaelam90 1

20.12.2013, 15:59

mamili 1

21.08.2015, 00:53

Nu stiu cum o sa pot dormi gandindu-ma la reteta.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Omleta cu cascaval