Pulpe cu legume si coriandru

de Dya Daniela Andrei in Pui, 10 Apr 2013 | 15263 vizualizari

 

Sunt cu adevarat gustoase, secretul fiind boabele de coriandru ce confera o aroma fina si placuta pulpelor de pui!

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • 2 rosii
  • 3-4 cepe
  • patrunjel
  • 2 morcovi
  • 1 dovlecel
  • 1 ardei gras
  • 1 ardei capia
  • 50 ml vin alb
  • 2 linguri cu ulei
  • 3-4 catei de usturoi
  • 3 fire de ceapa verde
  • 2-3 lingurite cu suc de lamaie
  • 2 linguri cu bulion sau suc de rosii
  • o lingurita rasa de boabe de coriandru
  • condimente: sare si piper dupa gust, un praf de chili, tarhon si busuioc
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe cu legume si coriandru:

Intr-un bol, condimentam bine pulpele cu sare si piper dupa gust, presaram un praf de chili si adaugam boabele de coriandru, le stropim cu cele doua linguri de ulei, cu sucul de lamaie si cu vinul alb si le lasam la rece pentru 30-40 de minute (ar fi ideal daca ar ramane la rece peste noapte).


Dupa ce s-au aromat suficient, punem pulpele intr-o tigaie cu ulei incins si le lasam sa se rumeneasca usor. Adaugam legumele taiate cuburi, potrivim de gust cu sare, daca mai este necesar, si, le lasam la foc mic pana se patrund bine. Condimentam cu tarhon si busuioc, adaugam bulionul/sucul de rosii si cateii de usturoi feliati. Acoperim cu un capac si le lasam pe foc inca 10-15 minute.


Se presara patrunjel proaspat tocat si serveste cu pofta!

 

TIPS-URI

1

pentru o aroma mai puternica puteti pisa boabele de coriandru

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe cu legume si coriandru" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (37)

Dya Daniela Andrei 1

04.12.2013, 13:31

Krystyan Trendy 1

20.12.2013, 10:43

foarte gustoase

Dya Daniela Andrei 1

20.12.2013, 12:10

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura cu gutui
  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite aperitiv, cu șuncă și cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 20:30

Mere la borcan pentru deserturi

de Rocsi 9

ieri la 20:14

Mini tarte cu conopida si broccoli

de oanapl 5

ieri la 19:55

Pasta alla puttanesca

de xana 5

ieri la 18:09

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu rosii si mozzarella