Pulpe de pui in crusta de ketchup si susan

de Dana Cristea - pusikmea in Pui, 9 Mai 2010 | 4436 vizualizari

 

cum sunt fan pui, incerc sa-l gatesc in fel si chip, asa ca azi am facut o combinatie interesanta care mi-a placut la nebunie, incercati reteta cu incredere.

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • o lingura de ketchup
  • o lingura de smantana
  • o lingura de patrunjel tocat
  • susan
  • sare
  • piper
  • boia iute
  • unt pt uns tava
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui in crusta de ketchup si susan:

Spalam bine pulpele, le dam jos pielea ( le dezbracam :)) ), le uscam cu un servetel, le condimentam si le punem intr-o tava unsa cu putin unt.


Dam la cuptor cca 30 de min pana se rumenesc frumos pe ambele parti. Acoperim tava cu folie de aluminiu.


Intre timp amestecam smantana cu ketchup si patrunjelul tocat marunt.


Dupa ce s-au rumenit le scoatem pe un fund si le imbracam in sosul de ketchup, iar peste acest sos punem susan.


Dam inca 5 minute la cuptor.


Noi le-am servit cu cartofi prajiti si o salata verde.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in crusta de ketchup si susan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (37)

izulika 1

11.05.2010, 15:43

nota maxim !

Dana Cristea - pusikmea 1

11.05.2010, 16:50

sylvia ms frumos

Dana Cristea - pusikmea 1

11.05.2010, 16:51

izulika, daca ai fi acasa te-as invita la o portie

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

 merisor

9810 puncte

RODIMUR

8220 puncte

Rocsi

5000 puncte

mirela0911

4940 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Beef Wellington
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Focaccia cu carnat si rozmarin

ieri la 23:56

Mancare de fasole cu afumatura, la slow cooker Crock-Pot

de Ancutsa 5

ieri la 20:20

Bostan copt cu paprika afumata si curcuma

de buggy 1

ieri la 19:14

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui in crusta picanta