Pulpe de pui in crusta picanta

de Lau in Mancaruri cu carne, 7 Aug 2011 | 1985 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe superioare
  • 2 oua
  • 100 g fulgi de porumb
  • piper
  • sare
  • boaia de ardei iute
  • chili
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui in crusta picanta:

se spala pulpe si se curata de piele


se pune apa intr-o oala,se adauga pulpele,sare si se lasa sa fiarba 2-3 clocote


se scot si se lasa sa se raceasca


se bat bine ouale,se adauga condimentele, se omogenizeaza


fulgii de porumb se trec prin masina de tocat


se trec pulpele prin ou,porumb,ou -porumb si se prajesc in ulei incalzit


se scot pe un prosop absorbant


noi am servit cu ardei copti


pofta buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in crusta picanta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Lau 1

12.08.2011, 13:06

mamaie

elena500 1

14.08.2011, 15:28

am facut si eu chiar asa au iesit pline de ulei

Lau 1

14.08.2011, 15:32

elena500 dupa cum se vede la mine nu au fost pline de ulei,depinde in cat ulei le-ai facut tu si daca le-ai scos pe un servetel absorbant

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui la tigaie cu cartofi natur