Pui pe sticla

de Gicuta69 in Pui, 26 Mai 2015 | 4181 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui grill
  • 1/2 pachet condimente pui Fuchs
  • 5 catei de usturoi
  • 500 ml vin alb
  • o foaie de dafin
  • o sticla goala de 0,5 l
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui pe sticla:

Mai intai curatam si spalam puiul si il lasam la scurs. Il condimentam bine in interior si exterior cu condimentele de la fuchs, si il lasam la frigider (intr-un vas acoperit) 3-4 ore. Se umple o sticla cu apa si se introduce in puiul condimentat. Se aseaza cu puiul intr-o tava in care am pus vinul, usturoiul zdrobit si foaia de dafin. Dam tava la cuptorul incalzit, la foc mediu pentru cca 2 ore. Mai adugam vin in tava cand scade, sau apa .Din cand in cand scoatem puiul si turnam peste el, cu lingura, zeama din tava. Cand este gata, se lasa puiul sa se racoreasca putin si apoi se scoate de pe sticla. Vom avea un pui gustos si fraged. Se poate servi cu diverse garnituri si salate. Pofta buna!



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui pe sticla" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

MOKUSKA 1

26.05.2015, 14:39

foarte bun e

Bya Ralu 1

26.05.2015, 15:34

bunn

Rocsi 1

26.05.2015, 20:05

Rumen si bun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

RETETA RECOMANDATA
Pui la cuptor cu cartofi si maioneza de usturoi