Salata armeneasca de vinete
Postat de: eumimiCuratam vinetele de coaja, le taiem cubulete si presaram sare deasupra lor. Le lasam 15-20 de minute, apoi absorbim lichidul lasat de acestea cu un servetel de bucatarie. Prajim vinetele... Citeste continuarea
Aperitiv Yoka – rulou cu branza in stil armenesc
Postat de: KsenyaSe desface pachetul cu lavash si se portioneaza in patru foi. Se ia cate o foaie si se toarna cate un ou batut. Se presara cu branza de capra sau cas. Se presara cu patrunjel. Se... Citeste continuarea
Aperitiv placinta Beurek armeniana
Postat de: ctlinaIntr-un castron amestecati cele 3 branzeturi. Adaugati piper proaspat macinat si patrunjel tocat. Verificati de sare, dar feta si cascavalul sunt deja sarate. Topiti untul si ungeti... Citeste continuarea
Orez armenesc
Postat de: mitinitaSe prajeste fideaua in putin ulei pana devine maronie. Se adauga orezul si untul. Dupa 2 minute si adauga si restul ingredientelor. Se fierbe la foc mijlociu 14 minute (depinde de oala folosita si... Citeste continuarea