Reteta de prune aperitiv umplute cu menta, usturoi si gogosar, marinate la rece
Postat de: KsenyaIata cum se prepara Reteta de prune aperitiv umplute cu menta, usturoi si gogosar, marinate la rece Am spalat bine prunele, le -am pus pe un prosop si le-am scos samburii. M-am apucat de... Citeste continuarea
Lagman -supa asiatica cu taitei de casa si piept de rata
Postat de: KsenyaPieptul de rata il crestam, saram si piperam apoi il rumenim intr-o tigaie care este in prealabil bine incinsa, cate 4-5 minute pe ambele parti. Il scoatem si-l dam deoparte pentru... Citeste continuarea
Chai Cazac
Postat de: mitinitaSe pune apa la fiert intr-un ceainic cu cardamonul si semintele de fenicul. Se lasa sa dea vreo doua clocote,se stinge focul,se introduce plicul de ceai in ceainic si se lasa vreo trei minute. Se... Citeste continuarea