Chai Cazac

de -Miti- in Bauturi, 24 Ian 2011 | 1650 vizualizari

 

I-am promis lui Ruxy ca o duc in Kazakhstan azi si daca nu vreti cafea atunci haideti la o cana de chai placut aromata!
Nu stiu daca sunteti familiari cu semintele de fenicul,eu le-am gasit la farmacie,au o aroma puternica si se simt foarte bine in chaiul cazac.Chai pe care l-am facut de multe ori de cand am descoperit reteta.

 

INGREDIENTE

  • 2 cani apa
  •  2 linguri de ceai negru sau 1 plic de ceai negru de calitate 
  • 2 pastai de cardamon,crapate 
  •  1/2 lingurite seminte de fenicul
  •  1 cana lapte 
  • zahar sau miere
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chai Cazac:

Se pune apa la fiert intr-un ceainic cu cardamonul si semintele de fenicul. Se lasa sa dea vreo doua clocote,se stinge focul,se introduce plicul de ceai in ceainic si se lasa vreo trei minute. Se adauga ceaiul si se mai tine doua minute. Se indulceste cu zahar,miere sau se bea fara


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chai Cazac" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (13)

LUK 1

24.01.2011, 14:41

arata tentant

divainbucatarie 1

25.01.2011, 09:25

Panacris 1

24.05.2015, 09:10

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Stufat cu carne de porc

de ancutsa 5

ieri la 22:30

Cuburi de biscuiti cu cocos si rulouri cu vanilie

de GeorgiG 5

ieri la 22:03

Clatite aperitiv cu pate si cascaval

de Rocsi 9

ieri la 19:08