Suc din petale de trandafiri

de Mihaela11_jo in Bauturi, 17 Aug 2013 | 4906 vizualizari

 

Sucul din petale de trandafiri se prepara la fel ca si socata; ideali sunt trandafirii foarte parfumati.
Am primit un buchet splendid de trandafiri, care din pacate din cauza caniculei nu au rezistat prea mult si s-au ofilit chiar a doua zi;mi-a venit ideea acestui suc delicios si racoritor.

 

INGREDIENTE

  • 7 litri de apa
  • 1 kg de zahar
  • 4 lamai
Portii: 24
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Suc din petale de trandafiri:

Petalele de trandafiri se spala in mai multe ape.


Intr-un lighean de bucatarie se pune apa si zaharul , care se amesteca pana se dizolva.


Lamaile se curata de coaja si se taie in bucati mai mici , care se storc bine.


Se adauga petalele de trandafiri ; se amesteca de cateva ori pe zi cu o lingura.


Se lasa 48 de ore , dupa care se storc in maini petalele de trandafiri si lamaia.


Lichidul rezultat se strecoara printr-o bucata de tifon si se pune in sticle.


Se mai lasa 24 de ore sa se aciduleze.


Se pune in frigider si se bea rece.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Suc din petale de trandafiri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Mihaela11_jo 1

18.08.2013, 22:50

Laura
Bya Ralu

simona72 1

19.08.2013, 20:58

iri_iri 1

19.08.2013, 21:22

frumosi la vedere si bun la gust

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza lacto-vegetariana

la 06:16

Varza rosie calita cu otet balsamic

de Anett 4

ieri la 20:45

Conopidă gratinată

de RODIMUR 4

ieri la 19:21

Dovleac copt cu scortisoara si miere

de Adi 4

ieri la 18:31

RETETA RECOMANDATA
Suc de lubeniţa-reteta srilankeza