Chiftele de post cu cartofi si urzici

de Rahela Velicu in Mancaruri de post, 28 Mar 2019 | 5228 vizualizari

 

" Retete de post creative" - Chiftele gustoase facute la cuptor

 

INGREDIENTE

  • 4-5 cartofi medii/mari
  • 1 ceapa mare
  • aprox.150 g de urzici
  • sare
  • piper
  • faina
Portii: 15
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de post cu cartofi si urzici:

Fierbem cartofii curatati de coaja si taiati cuburi mici. Separat fierbem urzicile alese frunza cu frunza si spalate bine.

Pasam cartofii fierti, iar urzicile le blenduim. Amestecam cartofii cu urzicile, adaugam sare si piper.

Formam chiftelele si dam fiecare chiftea prin faina si le punem in tava tapetata cu hartie de copt. Le coacem timp de 30-35 de minute sau pana cand se rumenesc frumos la cuptorul incins la 200 de grade. Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de post cu cartofi si urzici" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
salata seherezada - post