Ciorba de legume

de katty in Ciorbe, 30 Oct 2021 | 4469 vizualizari

 

Vremea rece de afara ne indeamna sa mancam o ciorbita fierbinte plina de legume.

 

INGREDIENTE

  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 dovlecei tineri
  • 200 gr naut fiert in prealabil
  • 150 gr rosii pasate
  • 1 lingura ulei
  • sare
  • piper negru proaspat macinat
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de legume:

Curatam si spalam legumele.Taiem morcovii cuburi mai mari, ceapa si ardeiul cubulete mici, iar dovleceii semirondele.Intr-o oala punem uleiul la incins. Adaugam morcovul, ardeiul gras si presaram putina sare.

Cand acestea s-au inmuiat usor, adaugam si ceapa. Cand ceapa s-a inmuiat usor adaugam stingem cu apa calda si adaugam dovleceii.Adaugam rosiile pasate dupa ce legumele au fiert 15 minute. Dupa  ce au fiert si rosiile aproximativ 10 minute adaugam nautul, sare si piper dupa gust.Daca este nevoie mai adaugam apa si mai fierbem 5 minute. Oprim focul si adaugam patrunjelul verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana