Ciorba de peste

de epurasha2bb in Supe/Ciorbe, 10 Iul 2010 | 6415 vizualizari

 

pentru sotul meu

 

INGREDIENTE

  • capul si coada de la un peste mare
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei rosu
  • 1 rosie
  • 2 linguri de orez
  • putin otet sau zeama de lamaie
  • leustean si patrunjel verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de peste:

Se curata legumele si se toaca marunt, se calesc in putin ulei si se da un praf de sare.Se toaca si o rosie acolo.Se pune apa peste aceasta caleala si se lasa la fiert impreuna cu 2 linguri de orez.Se adauga spre sfarsit o lingura de otet si apoi capul si coada de la peste.Se mai lasa 20 de minute la fiert impreuna.Ultima data adaugam verdeata tocata  si apoi oprim focul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de peste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

epurasha2bb 1

10.07.2010, 22:24

ela mersi de apreciere

mena29 1

10.07.2010, 22:38

Epu,pentru sotul tau si pentru noi,ador pestele deci si ciorbita ta de pestenota zece cu felicitari

epurasha2bb 1

11.07.2010, 00:01

multumesc mena!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de rata cu suc de rosii si taitei