Desert negresa cu cafea si gem de smochine la Multicooker Crock Pot

de Constelatialeu in Multicooking, 4 Dec 2021 | 2724 vizualizari

 

O alta varianta de negresa gatita la multicooker 5.1 digital 5.6 l CrockPot

 

INGREDIENTE

  • 250 ml cafea
  • 250 ml suc de rodii
  • 420 g faina
  • 300 g zahar
  • 120 ml ului
  • 60 g cacao
  • 2 lingurite rase cu bicarbonat de sodiu
  • 1 lingurita otet
  • un praf de sare
  • esenta de vanilie
  • Glazura
  • gem de smochine si nuca macinata
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert negresa cu cafea si gem de smochine la Multicooker Crock Pot:

Intr-un bol am pus ingredientele uscate, le-am amestecat cu un tel, apoi am incorporat ingredientele umede, am omogenizat ingredientele pana am obtinut un aluat mai moale. Am pus hartie de copt in vasul CrokPot-ului, am asezat aluatul, am trantit un pic vasul sa se uniformizeze aluatul.Am asezat vasul in aparatul CrokPot, am setata functia coacere la 175 grade si 35 min si am lasat aparatul sa isi faca tava. Dupa semnalul sonor am oprit aparatul, am scos negresa din vas, am intins gemul de smochine si am presarat nuca prajita si macinata, am lasat sa se raceasca, apoi am portionat prajitura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert negresa cu cafea si gem de smochine la Multicooker Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.
 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Reteta de negresa cu afine, mure si branza