Dovleac copt

de MotanLaOale in Vegan / Raw vegan, 16 Mar 2020 | 4125 vizualizari

 

Foarte bun asa simplu sau cu dulceata.
 

 

INGREDIENTE

  • 1 dovleac placintar (1,5 kg)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovleac copt:

Dovleacul se curata de seminte.

Se taie in bucati potrivite.

Se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Se introduce in cuptorul preincalzit la 180 grade C, pentru 1 ora si 30 de minute.

Cand este patruns si putin rumenit, este gata.

Se consuma rece.

Se poate combina cu dulceturi, gemuri sau frisca.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovleac copt" nu uita sa-i faci un review.
 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Lapte de cocos