Friptura din burta de porc la slow cooker Crock-Pot

de anca_rm in Slow Cooker, 19 Iul 2017 | 6187 vizualizari

 

Intr-una din zile am fost la cumparaturi si am vazut in vitrina cu carne o bucata de burta de porc care mi-a facut cu ochiul. Asa ca mi-am zis ,,a mea esti,,.
Cand am luat-o am si vazut-o facuta lent, cu ceapa, rozmarin si un baton de scortisoara.
 
Am asezat-o langa dovlecei facuti pe grill, dar se poate pune langa cartofi sau orice alta garnitura sau o simpla salata.

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata burta de porc (500 gr)
  • 1 ceapa
  • 3 catei usturoi
  • 1fir rozmarin
  • 3 cm ghimbir
  • 1 baton scortisoara
  • 100 ml vin rosu
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura din burta de porc la slow cooker Crock-Pot:

Am sters bucata de carne cu un servetel de hartie ca sa nu fie umeda.

Pe partea cu sorici, am crestat-o ca sa iasa mai bine grasimea din ea.

Punem o tigaie la incins. Cand este incinsa, bine asezam carnea cu soricul in jos si o lasam sa prinda culoare. Intoarcem carnea pe toate partile si o rumenim.

 Asezonam cu sare si piper si asezam carnea in vasul de la slow cooker Crock-Pot (daca nu aveti un astfel de aparat se poate face la cuptor).

Adaugam ceapa taiata grosier, usturoiul zdrobit, ghimbirul maruntit, batonul de scortisoara, firul de rosmarin si vinul.

 Punem capacul si pornim aparatul pe temperatura mare pentru 3 ore.

 Servim carnea calda.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura din burta de porc la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Sarmale cu ciuperci si bulgur-de post