Ghimbirata

de Carmen_g in Vegan / Raw vegan, 12 Mar 2015 | 15523 vizualizari

 

Azi am baut ghimbirata. E un suc foarte gustos, sanatos, revigorant si plin de vitamine.

 

INGREDIENTE

  • 2 cm ghimbir
  • sucul de la 1/2 lamaie
  • 3 linguri cu miere
  • 1 litru de apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghimbirata:

Ghimbirul si 200 ml de apa se blendeaza bine dupa care sucul obtinut se trece prin sita pentru a scapa de partea atoasa a ghimbirului.

In sucul obtinut se adauga lamaia si mierea si amestecam bine pana se dizolva mierea. Adaugam si restul de apa si ghimbirata e gata.

Foarte gustoasa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghimbirata" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (11)

mihaelar63 1

28.03.2015, 11:05

Adevarat elixir !!!

Carmen_g 1

28.03.2015, 20:06

Asa e, Mihaela.

Gherca Daniela 1

31.03.2015, 10:48

Este un suc deosebit si foarte bun!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu capsuni