Pulpe de pui cu broccoli si ardei in sos de smantana la multicooker Crock-Pot

de katty in Multicooking, 9 Sep 2021 | 3027 vizualizari

 

Retete de suflet

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe intregi de pui
  • 400 gr broccoli congelat
  • 1 ardei rosu
  • 175 gr smantana
  • 1 lingurita amidon
  • sare
  • piper negru macinat
  • 1 lingura ulei
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu broccoli si ardei in sos de smantana la multicooker Crock-Pot:

Pornim aparatul de gatit multicooker Crock Pot pe functia sotare la medium.

Cand aparatul este pregatit punem uleiul si pulpele pe care le-am spalat bine, le-am crestat in cateva locuri si le-am presarat cu sare si piper. Rumenim usor pulpele pe ambele parti, apoi mutam aparatul pe gatire lenta pentru 4 ore. Dupa 3 ore adaugam broccoli pe care l-am dezghetat usor si ardeiul gras taiat fasii mari. Intr-un castron punem smantana, amidonul,sare si piper si adaugam cateva linguri de apa rece pentru a omogeniza compozitia, pe care o turnam in vas. Cand timpul a expirat oprim aparatul sau pastram mancarea la cald pana va fi servita.

TIPS-URI

1

timpul poate varia in functie de cat de frageda e carnea

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu broccoli si ardei in sos de smantana la multicooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Mancare de pipote cu ceapa verde si ardei la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune