Tarta de legume

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 28 Noi 2012 | 6236 vizualizari

 

am fost inspirata din reteta lui ela http://www.bucataras.ro/retete/tarta-cu-legume-25490.html

 

INGREDIENTE

  • 5-6 cartofi
  • 100 g mazare(borcan)
  • 100 g telemea
  • 1/2 ceapa alba
  • 1 catel de usturoi
  • cascaval delaco
  • 5 oua
  • 1/2 ardei gras
  • sare,piper
  • 100 g ciuperci(borcan)
  • 2 linguri faina
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta de legume:

Cartofii se pun la fiert in coaja timp de 15-20 minute, se lasa putin la rece si se curata de coaja dupa care taiem bucatele mici. Telemeaua si cascavalul se dau pe razatoarea mare.

Intr-un castron se pun ouale, sare, piper si se bat cu blenderul. Se adauga branza si cascavalul, ciupercile si mazarea scurse de apa, ardeiul gras taiat cubulete, ceapa si usturoiul taiate feliute subtiri si cartofii cubulete. Se mixeaza totul bine. Intr-o tava punem ulei de masline, ungem foarte bine si adaugam pasta formata. Se lasa la cuptor timp de 1 ora. Inainte cu 10 minute se mai presara putin cascaval deasupra

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Langosi, scovergi sau foi dospite