Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 22.03.2013
Se separa ouale.Galbenusurile se freaca cu sarea,iar albusurile se bat spuma cu zaharul.Se adauga galbenusurile,apoi treptat pesmetul(foarte usor,sa nu se lase) si ultima data faina,amestecata cu praful de copt! Siropul :eu l-am facut...
mai multe
publicat la 22.03.2013
Coaster extensibil Cook Concept
Set de 2 borcane de depozitare
Taietor de pizza
Set de 2 incaltatoare
Tava pentru servire Jalz Jalz
Pensula de patiserie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Retete_gustoase 1
ieri la 17:58
de bucatarasa 1
ieri la 15:25
de Bucataras 6
ieri la 12:17
ieri la 11:32
pe 07.05 la 11:57
5 comentarii
3 comentarii
2 comentarii
de Constelatialeu 9
4 voturi
3 voturi
de laura_n 7
RODIMUR
Constelatialeu 9
2483 puncte
bucatarasa 1
1400 puncte
gaby_duceag 8
1172 puncte
Retete_gustoase 1
1150 puncte
oanapl 7
1000 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Savarine
Se separa ouale.Galbenusurile se freaca cu sarea,iar albusurile se bat spuma cu zaharul.Se adauga galbenusurile,apoi treptat pesmetul(foarte usor,sa nu se lase) si ultima data faina,amestecata cu praful de copt! Siropul :eu l-am facut...