Cum se prepara Salată de ouă cu avocado și iaurt - Rețeta rapidă și gustoasă:
Fierbe ouăle tari și apoi taie-le în jumătăți.
Pune gălbenușurile într-un castron mare. Adaugă iaurtul grecesc peste gălbenușuri...
Cum se prepara Supă crema de roșii coapte - Rețeta gustoasă de post:
Începe prin a preîncălzi cuptorul la 190°C.
Spală și taie roșiile mixte, ceapa roșie și ardeiul roșu în bucăți mai mari. Pune...
Choux à la crème , cunoscut și sub numele de profiterol, este un desert clasic francez constând în choux (gogoșele) umplute cu cremă de vanilie sau alte creme aromate. Această prăjitură este apreciată pentru...
Cum se prepara Conopidă cu hummus și avocado, rețeta gustoasă de post
Se pune la fiert apă cu sare, într-o oală suficient de mare pentru a cuprinde conopida. Se curăță conopida și se taie frunzele, iar apoi se pune...
Sparanghelul, supranumit "Hrana regilor", esteo legumă gustoasă care are o istorie bogată și este apreciat pentru gustul său distinct și valoarea sa nutritivă.
Este benefic pentru o dietă echilibrată și sănătoasă...
Cum se prepara Brânză feta la cuptor cu măsline, un aperitiv cu savoare mediteraneană:
Preîncălziți cuptorul la 200°C.
Spălați și tăiați roșiile, apoi puneți-le într-o tavă termorezistentă....
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur, gastronomie. Aceasta este una dintre cele mai vechi tipuri de brânzeturi albastre și se spune că...
Una dintre cele mai vechi și mai frumoase tradiții de Paște este vopsitul sau încondeierea ouălor.
Potrivit tradiției, ouăle se vopsesc în Joia Mare, numită și Joia Patimilor. De obicei, se vopsesc în culoare roșie,...
Cum se prepară Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Punem apa la fiert într-o oală mare și adăugăm un praf de sare. Când apa fierbe, adăugam pastele și le preparăm conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Când...
Iata cum se prepara Sote cu brocoli si crispy bacon, o reteta usoara si gustoasa:
Într-o tigaie, se pune la rumenit în puțin ulei de măsline și unt, baconul tăiat. Se lasă până devine rumen și crocant, apoi se...
La multi ani, dragi bucatarasi! O zi binecuvantata tuturor!