Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Brasov
Bucataras din 05.07.2014
Cartofii se spală bine, se fierb în coajă și apoi se scobesc lăsând foarte puțin miez pe coajă cât să nu se desfacă. Cașcavalul ras, baconul, ceapa și ardeiul tocate se pun în cartof până când acesta se umple puțin mai mult de jumătate. Apoi se...
publicat la 15.07.2014
Ia aminte la vorba bătrânească "Capra vecinului nu se îngrașă în ajun"!
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Set de 2 borcane de depozitare
Lumanare parfumata
Set de 10 forme pentru briose
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Set de 4 pahare de whisky
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Stella29 1
la 22:08
de bucatarasa 1
la 21:27
de Retete_gustoase 1
la 15:31
de Bucataras 6
la 13:13
ieri la 19:36
de gaby_duceag 8
1 comentarii
de Constelatialeu 9
7 voturi
6 voturi
5 voturi
Rocsi
MotanLaOale
-Licurici- 5
Ureaza-i "La Multi Ani!"
xana 1
Ligia34 1
Rocsi 9
1540 puncte
Ksenya 5
1075 puncte
gaby_duceag 8
1000 puncte
vasimur 4
227 puncte
Merisor 9
200 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Cartofi umpluti
Cartofii se spală bine, se fierb în coajă și apoi se scobesc lăsând foarte puțin miez pe coajă cât să nu se desfacă. Cașcavalul ras, baconul, ceapa și ardeiul tocate se pun în cartof până când acesta se umple puțin mai mult de jumătate. Apoi se...