Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 29.11.2011
Cartofii timpurii se pun în apă rece, se curăţă (răzuiesc) de coaja, se spală şi se taie, cele mari în două, iar cele mici rămân întregi. Cârnaţii se pun pentru câteva secunde în apă, –...
mai multe
publicat la 29.11.2011
Set de cutite si accesorii de bucatarie pentru copii
Coaster extensibil Cook Concept
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Set de 3 boluri Ellenge
Lumanare parfumata
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 11:57
de laura_n 7
la 11:04
la 10:44
de Constelatialeu 9
pe 04.05 la 20:15
pe 02.05 la 20:10
8 comentarii
6 comentarii
de gaby_duceag 8
4 comentarii
3 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
vasimur
trifadalia
_Alina_ 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
madab 1
tarasmariana 1
roxana78 1
madalina93 1
anca_frunza 1
Constelatialeu 9
2483 puncte
bucatarasa 1
1400 puncte
gaby_duceag 8
1172 puncte
Retete_gustoase 1
1150 puncte
oanapl 7
1000 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Papricaş cu cartofi şi cârnaţi
Cartofii timpurii se pun în apă rece, se curăţă (răzuiesc) de coaja, se spală şi se taie, cele mari în două, iar cele mici rămân întregi. Cârnaţii se pun pentru câteva secunde în apă, –...