SanatateAcasa

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 30.01.2012

RETETE70
PRIETENI20
Retete / Mancaruri cu carne

Friptura de pui la cuptor

In Pui la 14 Apr 2012

Mod de preparare Pulpele se spala, se inaltura grasimea vizibila. Se ung cu putin ulei, sare, piper si boia iute. Se asaza intr-o tava termorezistenta, se adauga pasta dizolvata in apa si inca putina apa, adica atat cat sa stea friptura in apa. Se preincalzeste cuptorul si se baga tava in...

Friptura de miel la cuptor

In Mancaruri cu carne la 14 Apr 2012

Mod de preparare Carnea de miel se spala, se dezoseaza si se taie in bucati cat pentru o persoana. Se pune intr-o tava termorezistenta, se presara sare si piper boabe, se adauga pasta de rosii dizolvata in apa, se adauga usturoiul tocat marunt si apa cat sa stea carnea. Se...

Miel la gratar

In Oaie la 13 Apr 2012

Se spala bine carnea, se usuca cu un prosop uscat. Se rade ghimbirul(o bucatica de circa jumatate de deget). Se sareaza carnea, se presara ghimbir. Intre timp se incinge gratarul. Se adauga carnea pe gratar, se intoarce din cand in cand, pe o parte si cealalta. Friptura de miel se poate...

Miel la cuptor

In Oaie la 13 Apr 2012

Carnea se spala, se inlatura grasimea vizibila, se portioneaza, se sareaza si se pune intr-un vas termorezistent. Se adauga sucul de rosii, apa, usturoi, in prealabil spalat si tocat marunt(parte verde plus parte alba). Se baga in cuptorul incins, unde va sta 30 de minute, focul sa fie mediu.

Sandvis cu pui

In Pui la 21 Feb 2012

Carnea se spala. Se curata. Se pune deoparte si se pregateste sosul. Se amesteca sucul de lamaie cu sarea, coriandrul, catelul zdrobit, coaja de lamaie si uleiul vegetal. Se amesteca bine. Se lasa puiul in sos pret de 30 de minute. Se amesteca din cand in cand. In tot acest timp se pregateste...

Afisate 1 - 5 din 5 retete    

Postari recente

publicat la 08.06.2012

Salata de conopida

Horosmopul tau de astazi:

Berbec

In capul tau e un talmes-balmes ca la nasu’! Norocul tau ca e bine insurubat pe gat, altfel cine stie pe unde l-ai pierde.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]