Pasiune pentru bucatarie

1

Bucataras
incepator

bucuresti

Bucataras din 05.06.2009

RETETE517
PRIETENI60
Articole

Retete de la cititori, editia II

In Concurs, la: 13 Feb 2012

Durata concurs: 13.02.2012-14.03.201     Anuntare castigatori: 15.03.2012...

Cultiva-ti pasiunea pentru condimente

In Concurs, la: 3 Feb 2012

     De azi incepem un nou concurs, pentru voi,cititorii blogului.  Condimentele sunt cele mai importante pentru ca mancarea sa aiba gust, fara ele macarurile ar fi fade si nimieni nu le-ar manca. Pasiune pentru bucatarie si afaf.ro organizeaza un concurs, numit...

Concurs lunar

In Concurs, la: 28 Ian 2012

Durata concursului- editia I: 16.01.2012-12.02.2012 Afisare castigator: 15.02.2012 Pentru cititorii blogului meu, indiferent ca sunt bloggeri sau persoane obisnuite care intra pe blog in cautarea unei retete, m-am gandit sa organizez un mic concurs  (daca il...

Prajiturele pentru Mos Craciun

In Concurs, la: 5 Dec 2011

Astazi  vin cu un concurs special pentru sarbatorile care se apropie cu pasi repezi :). Stiu ca toti va pregatiti pentru a avea o masa imbelsugata cu bunatati numai una si una. Concursul este sponsorizat de Pastai de Vanilie si avem ca juriu pe Ana Maria Ciolacu , Mihaela Simiuc...

CRACIUNUL ÎNTR-O CUTIE DE PANTOFI

In Craciun, la: 26 Noi 2011

  Se apropie Craciunul, sa facem o fapta buna.....   Pe Facebook am descoperit o campanie care se numeste “ Craciunul intr-o cutie de pantofi” . Nu sunt platita sa scriu acest articol si nici nu as accepta sa primesc bani pentru acest lucru. Ceea ce m-a...

Usturoiul

In Condimente, la: 20 Mar 2011

Usturoiul (Allium sativum) a fost cultivat din vremuri stravechi, romanii il cultivau pe suprafete intinse, fiind consumat de populatia saraca si fiind un aliment de baza pentru soldatii romani, care credeau ca acesta le sporea puterile si curajul in lupta. Se spune ca si cei care construiau...

Patrunjelul

In Legume, la: 6 Mar 2011

 Patrunjelul este o planta cu frunze verzi dispuse in manunchiuri dese si radacina pivotanta, alba. Atat frunzele, cat si radacina sunt intrebuintate, in special in domeniul culinar, pentru aromele lor potrivite pentru aproape orice fel de mancare: supe, sosuri, salate,tocanite etc....

Cardamonul

In Condimente, la: 28 Feb 2011

 Cardamonul este fructul plantei vesnic verzi Ellettaria cardamonum, din familia Zingiberaceae;este unul din condimentele cele mai vechi din lume.  Cardamonul  a aparut pentru prima data in padurile din vestul Ghats,sudul Indiei,unde crestea in salbaticie.Astazi,creste in Sri...

Bucataria frantuzeasca

In Cu de toate, la: 27 Feb 2011

Bucatarie franceza a fost facuta cunoscuta in secolul al XII, in perioada Catherinei de Medi si a fost perfectionata de parintele bucatariei franceze, Auguste Escoffier. Pentru francezi, bucataria este o adevarata arta, nu o necesitate. Pentru ei, a lua masa in oras inseamna cultivare,...

Conservele si muraturile pentru iarna

In Tehnici, la: 11 Sep 2010

Spalarea borcanelor si a sticlelor este o etapa foarte importanta care trebuie respectata daca vrem sa avem conserve reusite pentru iarna.Inainte de   a incepe pregatirea conservelor alegem   sticlele si borcanele necesare,se umple fiecare cu apa clocotita amestecat cu detergent,le...

Afisate 1 - 10 din 10 articole    

Postari recente

publicat la 18.02.2012

Somon cu sos de smantana

publicat la 13.02.2012

Retete de la cititori, editia II

publicat la 07.02.2012

Prajitura cu foi de miere

Horosmopul tau de astazi:

Varsator

Azi este ziua in care linga cafeluta meriti si putina ciocolata, ca merge!

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]