Varza a la Cluj
Postat de: AdrianUdrea in Mancaruri de legumeCand nu avem chef de impletit sarmale pregatim varza a la Cluj, ca tot gustul acela il are si se pregateste mai usor. Citeste continuarea
Sos bolognese pentru paste la...
Postat de: Oana in MulticookingIn mod normal sosul bolognese se fierbe cateva ore la foc mic, trebuie sa amesteci in el sa nu se prinda de oala...dar la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune e atat de usor!...Citeste continuarea
Aperitiv coltunasi cu carne tocata...
Postat de: merisor67 in Aperitive / GarnituriTare buni acești colțunași calzi, serviți cu ketchup, sau cu salată, dar și reci, luați la pachet! Pentru prepararea colțunașilor din această rețetă am făcut curățenie în...Citeste continuarea
Perisoare cu cus-cus, in sos tomat
Postat de: RODIMUR in PorcSăptămâna trecută a fost ”săptămâna perișoarelor”. Am făcut mai multe (48, la număr!) și dacă jumătate au fost servite cu cartofi natur și sos de...Citeste continuarea
Tarta cu carne tocata, mozzarella si...
Postat de: merisor67 in Mancaruri cu carneNe plac mult tartele și plăcintele sărate, iar această tartă cu carne tocată, mozzarella și legume, a fost foarte apreciată și devorată rapid, caldă, cu ketchup pe deasupra. Mie mi-a...Citeste continuarea
Musaca de vinete la slowcooker Crock-Pot
Postat de: Constelatialeu in Slow CookerE cu vinete la cioroi....si cam atat....Citeste continuarea
Chiftele in crusta de susan
Postat de: merisor67 in PorcPentru că prepar foarte des chiftele, încerc să le dau o notă aparte uneori, iar de data aceasta le-am preparat în crustă de susan. Foarte bune au ieșit așa crocante și rumene...Citeste continuarea
Lasagna cu carne de pui si ciuperci
Postat de: Pungasa_Rogue in LasagnaMi-a placut foarte mult lasagna cu carne tocata de porc si am zis sa incerc si varianta cu pui si ciuperci. A fost la fel de buna, desi carnea a fost cam putina. Puteti pune mai multa, daca aveti.Citeste continuarea
Friptura de miel cu ghebe sotate si...
Postat de: simona72 in OaieE o toamna frumoasa, calda si bogata. Am profitat de vremea de afara si de bogatia toamnei si am adaptat o reteta in functie de sezon. Am folosit carnea de miel, chiar daca ea nu se gaseste in...Citeste continuarea
Paste cu carne tocata de pui si...
Postat de: mirela0911 in PenneUn pranz usor si satios si pe gustul tuturor!Citeste continuarea
Chiftele marinate in sos de zacusca...
Postat de: panacris in Mancaruri cu carneCând se instalează toamna, chiftele marinate devin un fel principal, savurat alături de piure din cartofi/ orez alb sau paste, lunar. Acum că Bucătăraș Suprem ne-a provocat pentru...Citeste continuarea
Paste cu carne de porc in sos de...
Postat de: mirela0911 in PasteUn pranz rapid, gustos si satios!Citeste continuarea
Sarmalute traditionale moldovenesti
Postat de: momo121 in Porc"Provocarea GastroArt" Sarmalutele moldovenesti sunt diferite de celelalte zone prin simplul fapt ca se foloseste mult sos de rosii, acest lucru le face mai acrisoare in combinatie cu...Citeste continuarea
Sarmale in foi de varza alba umplute...
Postat de: Pungasa_Rogue in Pui"Provocarea GastroArt" Nu sunt mare fan sarmale, dar acestea mi-au placut foarte mult. Ideea cu dovleacul placintar am preluat-o de la Alex Teacher, ideea cu carnea de pui am avut-o...Citeste continuarea
Oua posate in sos de rosii cu ardei...
Postat de: Pungasa_Rogue in Porc"Provocarea GastroArt" Ideea acestei retete am preluat-o de la Merisor . Foarte buna!Citeste continuarea
Aperitiv Oua scotiene
Postat de: Pungasa_Rogue in Aperitive / Garnituri"Provocarea GastroArt" Din ce m-am documentat pe internet, ouale scotiene se pregatesc cu carne din carnati proaspeti, insa eu am preferat sa cumpar carne tocata si sa o...Citeste continuarea