Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Brasov
Bucataras din 28.08.2013
Se caleste bine pasta de tomate timp in care se adauga sarea , piperul , se adauga apa , dupa care se adauga frunza de dafin cu zaharul si ienibaharul. Se lasa sa fiarba trei minute pana se ingroasa sosul , moment in care se adauga...
mai multe
publicat la 28.08.2013
Nu fi preocupat de evitarea tentatiilor, caci pe masura ce imbatranesti incep ele sa te evite pe tine.
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Set de 2 borcane de depozitare
Placa de tocat fata-verso
Tava pentru servire Jalz Jalz
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Taietor de pizza
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de laura_n 7
ieri la 20:19
de gaby_duceag 8
ieri la 18:28
de Bucataras 6
ieri la 15:45
de Caty 2
ieri la 14:16
de bucatarasa 1
ieri la 12:15
10 comentarii
de Miha 9
9 comentarii
8 comentarii
11 voturi
10 voturi
9 voturi
de - Andreea - 7
MotanLaOale
Valclaudia
Bucataras Medi 5
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Cristi Roman 1
stelianaioana 1
teodora 1
Constelatialeu 9
4384 puncte
laura_n 7
2312 puncte
Rocsi 9
1691 puncte
bucatarasa 1
1554 puncte
Caty 2
1318 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
sos ,,Danielos'' .
Se caleste bine pasta de tomate timp in care se adauga sarea , piperul , se adauga apa , dupa care se adauga frunza de dafin cu zaharul si ienibaharul. Se lasa sa fiarba trei minute pana se ingroasa sosul , moment in care se adauga...