modules/forum/post.tpl

Ce mincaruri specifice altor bucatarii internationale ati mincat "la mama lor"?

06.01.2010 / 14:20

Nick: PapaBun
Bucataras incepator
Bucataras din: 07.04.2009
Retete: 0
Scrie-i mesaj privat

Bucataras a spus:

, gulasul ala facut la mama lui e delicios

Nu mai zi, tinjesc iar dupa o excursie de gulash la Budapesta, dupa alte 11 pe care le-am facut din 98 pina in 07 :)).

Mai greu insa de aici, din Bucuresti era ......pac pac, cum ar zice un ciobanash :)).

Citeaza

06.01.2010 / 22:56

Nick: anaiordan
Bucataras incepator
Bucataras din: 01.05.2009
Retete: 24
Scrie-i mesaj privat

tocmai am halit doi gyrosi....abia mai respir...deliciosi

Citeaza

06.01.2010 / 23:29

Nick: Bucataras
Bucataras suprem
Bucataras din: 19.07.2008
Retete: 664
Scrie-i mesaj privat

ai reteta de gyros de la mama lui?

Citeaza

07.01.2010 / 00:56

Nick: PapaBun
Bucataras incepator
Bucataras din: 07.04.2009
Retete: 0
Scrie-i mesaj privat

Bucataras a spus:

ai reteta de gyros de la mama lui?

e foarte greu....iti trebuie pita "aia", care se face f greu de catre negreci :))

Citeaza

07.01.2010 / 18:59

Nick: anaiordan
Bucataras incepator
Bucataras din: 01.05.2009
Retete: 24
Scrie-i mesaj privat

e destul de greu de facut carnea aia buna tare si in plus cum a zis si papa bun pita aia...dar pentru pita am o carte greceasca de paine si parca am vazut-o si pe asta...o sa o caut si o sa o traduc...eventual sa o si fac...daca vreti va trimit prin posta gata facuta :P

Citeaza

07.01.2010 / 22:26

Nick: Bucataras
Bucataras suprem
Bucataras din: 19.07.2008
Retete: 664
Scrie-i mesaj privat

din ce carne e?

Citeaza

08.01.2010 / 00:13

Nick: anaiordan
Bucataras incepator
Bucataras din: 01.05.2009
Retete: 24
Scrie-i mesaj privat

cea mai de intalnita carne...si traditionala de altfel e porcul...dar se gaseste si de miel si de pui...eu n-am incercat din astea doua :D m-am indopat doar cu porcsor :P

Acest mesaj a fost modificat de anaiordan
Ultima editare: 08.01.2010 00:15:29

Citeaza

25.10.2010 / 13:33

Nick: gugugh
Bucataras incepator
Bucataras din: 20.10.2010
Retete: 66
Scrie-i mesaj privat

am fost si eu vara aceasta in turcia si am mancat baclava de la mama lor insa nu as spune ca erau mai bune ca cele facute de mine. am mancat si saorma si aceasta ff buna.

aa ce mi.a palcut pe acolo ff mult a fost piureul , nu stiu exact care ii e originea dar a fost cel mai bun piure de cartofi papat pana acum.

Acest mesaj a fost modificat de gugugh
Ultima editare: 25.10.2010 13:34:32

Citeaza

17.11.2010 / 12:11

Nick: LeBlogPiquant
Bucataras incepator
Bucataras din: 05.11.2010
Retete: 30
Scrie-i mesaj privat

In Tailanda - am increcat din toate, inclusiv gandaci

Citeaza

17.11.2010 / 20:27

Nick: Bucataras
Bucataras suprem
Bucataras din: 19.07.2008
Retete: 664
Scrie-i mesaj privat

 wooooooooooow .... cred ca gindaci as minca doar daca as bea 4-5 sticle de vin si la ultimul pahar l-as pune pe limba ca pe antinevralgic si l-as da asa pe git  ... altfel cam greu 

Acest mesaj a fost modificat de Bucataras
Ultima editare: 17.11.2010 20:27:42

Citeaza

17.11.2010 / 20:39

Nick: Ina
Bucataras Chef
Bucataras din: 09.04.2010
Retete: 579
Scrie-i mesaj privat

Bucataras a spus:

 wooooooooooow .... cred ca gindaci as minca doar daca as bea 4-5 sticle de vin si la ultimul pahar l-as pune pe limba ca pe antinevralgic si l-as da asa pe git   ... altfel cam greu 

   Ba eu as manca, daca vad pe altul ca mananca...dar gatiti, nu vii , ca altfel fac cah 

Citeaza

17.11.2010 / 20:42

Nick: LeBlogPiquant
Bucataras incepator
Bucataras din: 05.11.2010
Retete: 30
Scrie-i mesaj privat

Pai gatiti, normal - erau prajiti si se serveau cu un sos de ardei iute :D Am pe blog poze http://leblogpiquant.blogspot.com/2010/10/pentru-amatorii-de-senzatii-tari.html - voila! :p

Citeaza

17.11.2010 / 20:45

Nick: diaconta
Bucataras Top-Chef
Bucataras din: 27.07.2010
Retete: 723
Scrie-i mesaj privat

Bucataras a spus:

 wooooooooooow .... cred ca gindaci as minca doar daca as bea 4-5 sticle de vin si la ultimul pahar l-as pune pe limba ca pe antinevralgic si l-as da asa pe git   ... altfel cam greu 

Auchhhhhhhhhh poate ma mananca el pe mine

Citeaza

03.01.2011 / 23:48

Nick: Bubilicious
Bucataras incepator
Bucataras din: 03.01.2011
Retete: 0
Scrie-i mesaj privat

English Breakfast in Londra dupa o betie crancena ,aviz amatorilor :"sa aveti la indemana o cutie de colebil

Citeaza

18.01.2011 / 19:22

Nick: mihaelaradu
Bucataras incepator
Bucataras din: 13.01.2011
Retete: 35
Scrie-i mesaj privat

 Eu locuiesc in Cipru de 1 an de zile. Sotul meu cipriot nu e mofturos tare la mancare, insa experienta cu cartabosul romanesc, ciulamaua de pui si "pomana porcului" i-a aratat sala de Urgente a Spitalului Judetean Oradea.

Mancarea cipriota e o combinatie intre mancarea greceasca si cea turceasca. Joi, voi pregati niste Souvlaki de pui (specific cipriote, nu ceea ce cumparam de la Fast Fooduri)  si creveti cu sos de mustar si ceapa. Vineri am sa pun si niste poze pe site! In principal, pe o farfurie a unui cipriot vei gasi 40% carne (porc si oaie sunt preferatele natiunii) si 60% salata (greceasca, din care nu lipseste branza feta si maslinele). Nu prea mananca paine, prefera pitta (e facuta din aluat nedospit) si sunt  morti fara salate. Supa se mananca la boala, Paste si Craciun! Supa greceasca de pui care se mananca in Romania este doar o adaptare la plaiurile mioritice. Adevarata supa greceasca de pui este plina de...lamaie (reteta saptamana viitoare).

Citeaza
Selecteaza categoria de interes:
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]