Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 17.10.2011
Untul(la temperatura camerei) si zaharul se amesteca, se adauga ouale unul cate unul si se amesteca ca sa ramana bine integrate.Se adauga faina cu praful de copt integat se amesteca pana ramane o pasta omogena, se adauga merele taiate...
mai multe
publicat la 17.10.2011
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Perie de pantofi
Set de 2 recipiente pentru cereale
Set de 2 borcane de depozitare
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 11:57
de laura_n 7
la 11:04
la 10:44
de Constelatialeu 9
pe 04.05 la 20:15
pe 02.05 la 20:10
8 comentarii
6 comentarii
de gaby_duceag 8
4 comentarii
3 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
vasimur
trifadalia
_Alina_ 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
madab 1
tarasmariana 1
roxana78 1
madalina93 1
anca_frunza 1
Constelatialeu 9
2483 puncte
bucatarasa 1
1400 puncte
gaby_duceag 8
1172 puncte
Retete_gustoase 1
1150 puncte
oanapl 7
1000 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Tort(prajitura) de mere
Untul(la temperatura camerei) si zaharul se amesteca, se adauga ouale unul cate unul si se amesteca ca sa ramana bine integrate.Se adauga faina cu praful de copt integat se amesteca pana ramane o pasta omogena, se adauga merele taiate...