Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
S-V
Bucataras din 18.05.2013
Spargem ouale si le punem in vas cu tot cu cele 3 linguri de zahar si le batem bine. In continuare adaugam faina si praful de copt si adaugam zmeura si jumatate din toata ciocolata. Ungem formele cu ulei si turnam aluatul in forme, presaram nuca...
mai multe
publicat la 18.05.2013
Perna ergonomica Karll
Veioza OSVINO, LED
Pensula de patiserie
Set 3 rafturi de perete
Tava pentru servire Jalz Jalz
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
ieri la 11:57
de laura_n 7
ieri la 11:04
ieri la 10:44
de Constelatialeu 9
pe 04.05 la 20:15
pe 02.05 la 20:10
8 comentarii
6 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
vasimur
trifadalia
_Alina_ 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
madab 1
tarasmariana 1
roxana78 1
madalina93 1
anca_frunza 1
Constelatialeu 9
2483 puncte
bucatarasa 1
1400 puncte
gaby_duceag 8
1172 puncte
Retete_gustoase 1
1150 puncte
oanapl 7
1000 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Briose cu ciocolata si zmeura
Spargem ouale si le punem in vas cu tot cu cele 3 linguri de zahar si le batem bine. In continuare adaugam faina si praful de copt si adaugam zmeura si jumatate din toata ciocolata. Ungem formele cu ulei si turnam aluatul in forme, presaram nuca...