Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Sebes
Bucataras din 21.01.2016
Intr-un castron punem galbenusul, sarea si mustarul si cu o lingura amestecam energic, adaugam un strop de ulei ptr inceput si amestecam la fel, treptat, adaugam tot mai mult ulei pana iese o maioneza pufoasa. Pieptul de pui se fierbe in...
publicat la 07.12.2018
publicat la 25.10.2018
publicat la 19.07.2018
Intentionati sa incepeti mai multe treburi deodata. Nu uitati ca graba strica treaba!
Voturi:29
Voturi:26
Voturi:30
In cont 48
Pensula de patiserie
Set de 2 decojitoare universale de legume
Termometru cu ecran LCD
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Retete_gustoase 1
la 21:30
de bucatarasa 1
la 17:10
de Bucataras 6
la 14:08
de Stella29 1
ieri la 21:16
ieri la 16:14
de gaby_duceag 8
4 comentarii
3 comentarii
de Constelatialeu 9
2 comentarii
1 comentarii
6 voturi
5 voturi
vasimur
Constelatialeu
28_andreea 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Constelatialeu 9
2483 puncte
bucatarasa 1
1400 puncte
gaby_duceag 8
1172 puncte
Retete_gustoase 1
1150 puncte
oanapl 7
1000 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Salata de ciuperci cu piept de pui si maioneza
Intr-un castron punem galbenusul, sarea si mustarul si cu o lingura amestecam energic, adaugam un strop de ulei ptr inceput si amestecam la fel, treptat, adaugam tot mai mult ulei pana iese o maioneza pufoasa. Pieptul de pui se fierbe in...