Piure de cartofi cu afumatura la cuptor

de Adrian2016 in Mancaruri cu carne, 19 Iul 2018 | 3724 vizualizari

 

Un deliciu pentru cand aveti musafiri.

 

INGREDIENTE

  • 800 gr de cartofi
  • 100 ml de lapte
  • 100 gr de unt
  • 200 gr de carnati afumati
  • 200 gr de bacon
  • 100 de gr de sunca
  • 150 gr de cascaval Delaco
  • 3 oua
  • 1 ceapa
  • 1 ardei kapia rosu
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de cartofi cu afumatura la cuptor:

        Pentru inceput, punem cartofii curatati si taiati la fiert in apa cu sare. Cand acestia sunt gata, ii pasam si adaugam laptele si untul. Omogenizam bine compozitia impreuna cu ouale si cascavalul ras.

Ungem un vas de yena cu putin unt, adaugam piureul si dam la cuptor la 180 de grade C, pana se leaga compozitia.

    Separat calim intr-o tigaie afumatura taiata cubulete si la sfarsit adaugam ceapa si ardeiul taiat. Cand piureul este legat,  punem deasupra afumatura si mai lasam la cuptor 10 minute. Presaram cascavalul ras si mai dam cateva minute la cuptor sa se rumeneasca.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Poate fi servit alaturi de muraturi sau salata de sezon.

2

Afumatura o putem amesteca cu piureul daca nu vrem sa o punem deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de cartofi cu afumatura la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de rata cu varza rosie calita