CozonaculDolofan

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 09.12.2015

RETETE4
PRIETENI343
Retete

Pasca cu branza si stafide

In Dulciuri la 26 Apr 2016

Pentru aluat pasii urmati sunt identici cu cei ai aluatului pentru cozonac: ingrediente sa fie la temperatura camerei, faina se cerne de 2-3 ori, se pregateste maiaua diizolvand intr-un bol mic drojdia impreuna cu putin zahar si cu 2-3 linguri de lapte cald. Se lasa timp de 15 minute. Intr-un...

Briose cu ananas si cirese confiate

In Dulciuri la 10 Mar 2016

1.      Intr-o tava de copt briose (cu 12 compartimente) punem cate un varf de unt in fiecare compartiment. Peste ele se adauga cate o lingura de zahar brun. Se baga tava la cuptor pt 10-15 minute pentru caramelizare. 2.      Intre timp...

Mucenici moldovenesti dolofani

In Dulciuri la 5 Mar 2016

Dizolvam drojdia si putin zahar in 2-3 linguri de lapte cald. Acoperim cu cateva linguri de faina cernuta si lasam, undeva la caldura, maiaua sa creasca. (aprox 15 min) Cat asteptam ca maiaua sa creasca, topim untul si il punem deoparte sa se raceasca. Laptele caldut, este foarte...

Clatite cu banane

In Dulciuri la 5 Mar 2016

Pentru inceput topim untul si peste el adaugam cana de lapte. Punem deoparte compozitia, pentru cateva minute, cat sa nu fie fierbinte, doar calda. Intr-un bol cernem faina, iar peste presaram sarea, praful de copt si cele 2 pliculete de zahar vanilat. Le amestecam si apoi le lasam deoparte....

Afisate 1 - 4 din 4 retete    

Postari recente

publicat la 26.04.2016

Pasca cu branza si stafide

publicat la 05.03.2016

Mucenici moldovenesti dolofani

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]