PurpleM

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 04.06.2010

RETETE6
PRIETENI1
Retete

Tortellini cu scoici si sos de rosii

In Fructe de mare la 29 Noi 2010

Se pune carnea de scoici la fiert. In acelasi timp punem la fiert si tortellini intr-o oala cu apa in care am adaugat in prealabil sare si ulei ca sa nu se lipeasca pastele. Tortellini se fierb circa 10-15 minute, conform indicatiilor de pe ambalaj. Scoicile se fierb cam 5-10 minute la foc...

Cus-cus cu legume

In Mancaruri de legume la 11 Oct 2010

Se pune cus-cus-ul la fiert circa 10 minute (se gasteste in comert si este foarte ieftin). Se pun legumele la calit in uleiul incins. Dupa ce s-au calit putin adaugati o canuta de apa peste ele apoi le puneti un capac ca sa se fiarba. Se scurge cus-cus-ul si se adauga peste legume. Se...

Sos salsa

In Clasice la 11 Oct 2010

Se pun la calit rosiile taiate marunt (sunt bune si cele conservate) in uleiul de masline circa 2 minute. Se aduga bulionul si se amesteca incontinuu. Se adauga sare si piper dupa gust. Se serveste fierbinte!

Paste de orez cu legume

In Spaghete la 11 Oct 2010

Se pun pastele la fiert conform indicatiilor de pe ambalaj (de obicei se fierb in maxim 5 minute, depinde de grosime). Se rad morcovul si dovlecelul (daca nu aveti dovlecel un bun substitut este varza alba) si se pun la calit un uleiul de masline. Se tin pe foc circa 3-4 mimute apoi se adauga...

Creveti decorticati cu orez

In Fructe de mare la 11 Oct 2010

Se pune orezul la fiert cca 15-20 de minute. Intre timp crevetii se lasa la decongelat cateva minute apoi se fierb 2-3 minute apoi se scurg. Se toaca marunt ceapa si usturoiul si se pun la calit in uleiul de masline. Dupa 2-3 minute se adauga crevetii si se prajesc circa 5 minute. Se adauga...

Orez negru cu scoici

In Fructe de mare la 16 Iun 2010

Se fierbe orezul negru cca 20-25 de minute (de obicei se gaseste la cutie cu 2 pungute, 125 de grame fiecare). Intre timp se lasa putin sa se dezghete carnea de scoici apoi se fierbe circa 2-3 minute si se scurge. Se toaca marunt ceapa si usturoiul si se pun la calit in ulei de masline. Inainte...

Afisate 1 - 6 din 6 retete    
 
CONCURS CULINAR - MANDRU MI-S BUCATARAS!

TOP
utilizatori

mirela0911

7117 puncte

mihaelar63

4819 puncte

Rocsi

4698 puncte

katty

4376 puncte

RODIMUR

3284 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro