Orez negru cu scoici

de PurpleM in Fructe de mare, 16 Iun 2010 | 7552 vizualizari

 

Un preparat sanatos, gustos, usor de preparat ce iti da energie pentru intreaga zi!

 

INGREDIENTE

  • 125 grame de orez negru
  • 200 grame de carne de scoici congelata
  • O ceapa mica
  • 4-5 catei de usturoi
  • Ulei de masline
  • Delikat
  • Busuioc uscat si proaspat
  • Piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez negru cu scoici:

Se fierbe orezul negru cca 20-25 de minute (de obicei se gaseste la cutie cu 2 pungute, 125 de grame fiecare). Intre timp se lasa putin sa se dezghete carnea de scoici apoi se fierbe circa 2-3 minute si se scurge. Se toaca marunt ceapa si usturoiul si se pun la calit in ulei de masline. Inainte ca ceapa si usturoiul sa se aureasca se adauga scoicile si se lasa la prajit cca 5 minute. Peste ele se adauga orezul scurs in prealabil. Se adauga mirodenii dupa gust, se amesteca continuu pentru ca orezul sa se caleasca. Se pune in farfurii si se orneaza cu busuioc proaspat.





 

TIPS-URI

1

 Nu prajiti prea mult scoicile pentru ca se vor intari.

2

Pentru ca orezul sa ramana intreg si sa nu se farame, atunci cand il scurgeti treceti un jet de apa rece peste el.

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez negru cu scoici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

gaby_duceag 1

29.06.2010, 09:53

bine ai venit!

Julie 1

29.06.2010, 10:11

5 furcu! Bun venit!

PurpleM 1

13.10.2010, 00:34

Multumesc pentru urari

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Scoici in sos de vin